A Huntdown egyenesen a játéktermekből szökött

  • Írta: gorien
  • 2020. május 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Easy Trigger Games fejlesztőcsapata nagyon rárepült a retróra a Huntdownban. Azon túl, hogy a játék vizuálisan is úgy néz ki, mintha egy játékgépből szökött volna, csak úgy tobzódik benne a nyolcvanas évekbeli macsóság.

A nyolcvanas-kilencvenes évekbe hajló retró továbbra is éli világát, de talán a Broforce óta nem épített semmi ennyire a klasszikus akciófilmek macsókultúrájára, mint a Huntdown. Az előzetes dugig van tömve borzalmasan nevetséges egysorosokkal, az ellenfeleink között találunk motoros és jéghokis bandát is, az egyik főszereplőnek acél állkapcsa van, a másikat meg úgy hívják, hogy Anna Conda. Kell ennél többet mondanom?

A hangulata eléggé a helyén van, és a játékmenet sem néz ki túl bonyolultnak, úgyhogy talán egy jópofa ökörködés legalább kisül belőle. A 16-bites pixel art grafikát kézzel festették, ahogy az animáció is részben kézzel készített, az aláfestést pedig szintizene biztosítja. Lövöldözésben nem lesz hiány, számos bandával kell leszámolnunk a játéknak helyet adó, jövőbeli városban – a co-op funkció segítségével egy barát is csatlakozhat hozzánk.

A Huntdown május 12-én érkezik Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, bár utóbbin csak az Epic Games Store-ban lesz elérhető egy évig.

5.
5.
user101
Ezzel az alámondással és zenével nagyon hangulatos, de félek, hogy nélküle baromi üres az egész... :(
4.
4.
DzsonRembó
Tökéletes, engem megvettek kilóra:D!!!!
3.
3.
AbsurdShark
Egyre több játék, film, és sorozat majmolja azokat az átkozott 80-as éveket... És én ezt a tényt imádom!
1.
1.
Nekem nagyon bejön. Elég agyas játéknak néz ki :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...