What Happened - egy depressziós tini rémálmai

  • Írta: gorien
  • 2020. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Genius Slackers fejlesztőcsapata egy olyan világot próbál ábrázolni horrorjátékban, amelyben a kegyetlenség elnyomja az együttérzést. Ebbe a világba egy depressziós fiú elméje a kapu.

Pszichológiai horrorjátékoknak lassan se szeri, se száma, a játékfejlesztők mindig találnak olyan témát, amit ebben a közegben terveznek feldolgozni. A Katnappe és a Genius Slackers közös játéka egy empátiamentes világot emel középpontjába, amit egy középiskolás, depressziótól szenvedő fiú rémálmain keresztül tapasztalunk meg.

A mi feladatunk, hogy a főszereplő Stilest megmentsük az önpusztító viselkedéstől, amire belső démonai vennék rá. Ezen a sötét, önmagából kifordult helyen a fiú egyetlen reménysége a túlélésre, ha a játékos is megértést tanúsít az ő irányában – írják a készítők. A kis varsói csapat három évet töltött a játék fejlesztésével, és remélik, mindenkit emlékeztethetnek az alkotásukkal arra, hogy mire képes az együttérzés és egy jó történet.

Hogy mire képes, azt júliusban láthatjuk meg leghamarabb, akkor jelenik meg ugyanis a What Happened PC-re, valamivel később pedig konzolokra is befut.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...