Utólag kibővülhet a Tony Hawk's Pro Skater 1+2

  • Írta: szlav
  • 2020. május 18.
  • Hír
Link másolása
A felújított Tony Hawk-játékokon dolgozó Vicarious Visions megerősítette: az első két részt tartalmazó csomag minden eredeti tartalmat magába foglal majd. Később azonban érkezhetnek még extrák, s szó esett a crossplay-támogatásról is.

Nem más, mint a Vicarious Visions vezetője erősítette meg a hírt, miszerint a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 nem tartalmaz majd semmiféle mikrotranzakciós opciót a megjelenés napján. Jennifer Oneal a GameSpot csapatával beszélgetett a játék jövőéről, ahol elárulta: a remastercsomagot a jelenlegi állás szerint kizárólag az eladásokkal kívánják monetizálni, fontos számukra az, hogy a vásárláskor a játékosok egy teljes, hiánytalan csomagot kapjanak kézhez.

Oneal azonban elárulta azt is, hogy ez megváltozhat a jövőben. Habár a fejlesztők jelenleg nem dolgoznak extra tartalmakon, ha a játékosok részéről lesz rá igény, a későbbiekben nem elképzelhetetlen a DLC-k érkezése. Az interjú során szóba jött a crossplatform-támogatás is, melyet Oneal egyáltalán nem vetett el, csupán annyit mondott: "Ha eljön a megfelelő idő, többet is elárulunk erről." Ez persze messze áll a konkrét megerősítéstől, de nyilvánvaló, hogy a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone sikereit látva az Activision nem ódzkodik platformok közti játék támogatásától.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...