Elmarad az idei BlizzCon

  • Írta: szlav
  • 2020. május 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Nem túlságosan nagy meglepetés, de végre hivatalos: a legtöbb videojátékos rendezvényhez hasonlóan az idén ősszel esedékes BlizzCon is elmarad. A Blizzard 2021 első felében egy online eseménnyel pótolna.

A COVID-19 mindnyájunk életét alaposan felforgatta, ez pedig nincs másképp a tengerentúlon sem. Sorra maradnak el az idei nagy videojátékos rendezvények, így már az év végére betáblázott eseményeket sem érdemes várnunk. Ha november, akkor BlizzCon, de sajnos hosszas mérlegelés után a Blizzard is úgy döntött, hogy elhalasztja a rendezvényét.

Idén semmiféle komolyabb eseményre nem érdemes tehát számítanunk, az irvine-i banda azonban nem szeretné ennyiben hagyni a dolgot. Ha minden a tervek szerint halad majd, akkor 2021 elején egy online rendezvény pótolhatja a nagy bejelentések napját, így valószínűleg ekkor hallhatunk majd az akkor már javában zakatoló World of Warcraft: Shadowlands újabb frissítéseiről, az Overwatch 2-ről, a Diablo IV-ről és Immortalról, a Hearthstone következő újdonságairól, illetve az esetleges új projektekről.

6.
6.
kanguru
Ne mar, hogy lesz igy Diablo Immortalom, Pedig mar vettem minden napra egy piros polot.... es van telefonom is hozza.
5.
5.
Ganzer
Gyanítom, nem sokan fognak ezért könnyeket hullatni..
4.
4.
Legalább nem égetik magukat le a parasztok. Max nem kell kaszával diszkóba menni a show után.
2.
2.
Brenor
Óriási nagy szégyenfolt a blizzardnak ez a warcraft 3 reforged ügy. Hazudtak összevissza, a bemutatott videó köszönő viszonyba se volt a kiadott szennyel. Így kell egy játékot remakelni? Remakenak hazudták és a játék még remasterdnek is gyenge. Talán jobb is lenne, hogyha sohatöbbé nem lenne blizzcon. Mivel, ha egy játékfejlesztő cég ennyire szarba veszi és hülyének nézi a játékosait minek rendezik meg a blizzcont? Ezzel csak azt a hamis illúziót keltik, hogy ők gondolnak a játékosokra holott csak a zsebüket akarják inkább megtölteni.
1.
1.
Gariss
Nem nagy kár, szerintem a tavalyi Blizzconjuk volt a legunalmasabb. Meg mivel a warcraft 3-al csúnyán beégtek, a diablo folytatással meg még elvileg messze járnak, így talán jobb is ha elhalasztják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...