GDC 2007: PSP-s Oblivion csak szeptemberben

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem véletlenül nem hallottunk az utóbbi időben semmilyen hírt a PSP-s The Elder Scrolls IV: Oblivion felől, ugyanis nem fog elkészülni a tervezett időpontra.
Nem véletlenül nem hallottunk az utóbbi időben semmilyen hírt a PSP-s The Elder Scrolls IV: Oblivion felől, ugyanis nem fog elkészülni a tervezett időpontra.



A The Elder Scrolls Travels: Oblivion megjelenését következő hónapra tűzték ki anno Bethesdáék, ám mint az most kiderült a cím késni fog. A nulláról újraírt szerepjáték várhatóan szeptember 3-án fog az észak-amerikai üzletek polcain landolni. Várjuk az első képeket!
4.
4.
daevidt
DAud_lcl: A lemezméret nem biztos, hogy akadály, hiszen a PC verziónak egyrészt majdnem a felét a hang teszi ki, nem tudom, hogy a PSP verziót is hanggal akarják-e megcsinálni, de nem hinném hogy így lenne, másrészről a nagyfelbontású textúrák is elég sokat vesznek el a helyből. Talán inkább a poligonszámmal lenne gond, gyenge a PSP az Oblivionhoz, szerintem is, a minőség rovására fog menni erőteljesen az átírás. A nyilazással, távolsági varázslatokkal egyetértek.
3.
3.
fojesz
Nos, én a kételkedők mellé állok szintén, meg is mondom miért: a fejlesztők maguk jelentették be, hogy a PSP-s Oblivion hasonló lesz az N-Gage-re megjelent Morrowindhoz. Én ugyan azzal nem játszottam, de el tudom képzelni azon verzió minőségét...
2.
2.
CULO
Nah ze nekem nem kerek! PSP-re Oblivion???? :S
1.
1.
Constantin00
Nademost komolyan, PSP-re Oblivion? Hogy fog ez kinézni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...