The Forgotten City - az első küldetés

  • Írta: gorien
  • 2020. július 10.
  • Videó
Link másolása
Az ókori Rómában egy különös utópiában megoldatlan rejtélybe botlunk. Miközben időhurokba ragadva próbálunk a végére járni, vigyáznunk kell, nehogy megszegjük az Aranyszabályt, különben mindenkit veszélybe sodrunk.

A The Forgotten City a Skyrim modjaként kezdte a pályafutását, és első modként elnyerte az ausztrál írószövetség díját a forgatókönyvéért. A Modern Storyteller névre keresztelt fejlesztőcsapat felbátorodott, és teljes értékű játékká bővítette alkotását, amelynek a története az időutazás révén az ókori Rómába kalauzolja a játékost. A játék friss videója az első küldetést mutatja be, de korábban a PC Gaming Show-n és a Summer of Gamingen is megmutatta már magát.

Rómában egy földalatti utópiában találjuk magunkat, ahol a legfontosabb, hogy ne szegjünk meg az Aranyszabályt, mert akkor mindennek vége. A kis közösség valamelyik tagja azonban bűnt készül elkövetni, és meg kell őt akadályoznunk ebben, ehhez pedig minden detektívképességünkre szükség lesz. Ahogy interakcióba lépünk a helyiekkel, mi magunk választhatjuk meg, miként jutunk sikerre náluk: meggyőzéssel, lefizetéssel, fenyegetéssel, vagy valamely más módszerrel. A rejtély megoldásához a folyton újrakezdődő időhurkot is a javunkra kell fordítanunk.

A The Forgotten City a télen várható PC-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...