Hivatalos: készül a Suicide Squad-játék

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 7.
  • Teaser
Link másolása
Igazak voltak a korábbi pletykák, a Rocksteady Studios megerősítette, hogy egy Suicide Squad-játékon dolgozik jelenleg, amiről a bő két hét múlva esedékes DC FanDome keretei között hullik majd le a lepel.

A Batman: Arkham-játékokat jegyző Rocksteady egy gyors tweettel megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint egy Suicide Squad-játékon dolgozik.

A formális bejelentésre az augusztus 22-én esedékes DC FanDome-on kerül sor: a digitális eseményen nem csak a közeljövő DC-filmjei és -sorozatai kapnak helyet, a Warner videojátékos csapata is képviselteti magát.

Az első teaser is beszédes (ez látható fent), legalábbis megerősíteni látszik azokat a híreket, miszerint a játék címe Suicide Squad: Kill the Justice League lesz - igaz, lehet valami csavar a sztoriban, nem vennénk mérget arra, hogy a képen Superman látható.

A korábbi hírek szerint más adaptációk is készülhetnek a Warner berkein belül: a WB Montréal állítólag egy olyan Batman-játékon dolgozik, amely újrarúghatja az Arkham-sorozatot, és az Injustice harmadik része is készülhet már.

Állítólag egy új Harry Potter-játék is érkezik majd a cégtől - mindezt úgy, hogy a Warner eladná a videojátékos részlegét.

3.
3.
Diabolis83
Hűhaaaa!!! Remélem lesz a játék is annyira jó, mint a film volt!!!!
Ja, nem ide :D
2.
2.
Csak gondolom Mario csak Nintendo 64-en lesz benne, a ninja meg csak C64-en.
1.
1.
SLi
ez lehet Bizarro nem superman: https://superman.fandom.com/wiki/Bizarro
az mekkora lenne :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...