Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.

Az eddigi külsős fejlesztésekre fókuszáló Nintendo Direct Mini-adásokhoz képest kifejezetten erősre sikerült a szeptemberi műsor, amit a lentebb látható, több mint 15 perces videóban nézhettek vissza:

A show a Monster Hunter Rise bejelentésével indult, amely 2021. március 26-án érkezik Switchre, majd őt követte egy szintén a szérián belül mozgó spin-off, a Monster Hunter Stories 2 leleplezése, amelyre szintúgy jövőre számíthatunk, a nyár folyamán.

Nem lassított tovább az előadás ezután sem, és jött is a jó hír, hogy már a mai naptól játszható Switchen is a PC-n és Xbox One-on szép sikereket elért Ori and the Will of the Wisps. Szintén a mai naptól nyüstölhető a Nintendo hibridkonzolján a Hades és a The Long Dark is. A golfőrülteknek viszont szeptember 25-ig várniuk kell a PGA Tour 2K21 megjelenésére, ahogyan a mesterlövészeknek is csak a Sniper Elite 4 decemberi premierjével jön el az idejük.

A virtuális bokszolóknak szintén december 4-ig kell várniuk a Fitness Boxing 2-re, ahogyan az Empire of Sin gengszterkedni vágyó játékosai is december 1-től vethetik bele magukat a játékba.

A 2021-es évre fordulva, a Square Enix bizarr 3D-s platformere, a Balan Wonderworld március 26-án fut be, míg a Disgaea 6: Defiance of Destiny valamikor a nyár folyamán látja meg a napvilágot. A Nintendo Switch Online-tagok egyébként egy ingyenesen kipróbálható verziót is kapnak a Disgaea 5 Complete-ből, de hogy egész pontosan mikor, azt nem tudni még.

A Monster Hunter-játékok később egy saját Directet is kaptak, íme:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...