Watch Dogs Legion - megizzasztja a konzolokat

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 19.
  • Hír
Link másolása
A Watch Dogs Legion esetében kompromisszumot kell kötnünk még PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X-en játszva is, ugyanis a 4K-s felbontás mellett a ray tracinget bekapcsolva a játék 30 fps-re lesz korlátozva.

Közeleg a Watch Dogs következő epizódjának a megjelenése, és így amellett, hogy egyre több előzetest kapunk, a fejlesztők is tartottak a Redditen egy rövid kérdezz-felelek eseményt. A kérdések között természetesen felbukkant, hogy a következő generációs konzolok esetében milyen teljesítményre számíthatunk, amire a játék egyik producere válaszolt.

Lathieeshe Thillainathan elmondása szerint a Watch Dogs Legion a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en 4K-s felbontásban és ray tracingelve 30 fps társaságában fog futni. Sajnos az Xbox Series S-es verzió számairól nem derült ki semmi konkrétum, ahogy arról sem, hogy lesz-e esetleg egy performance mód az erősebb konzolokon, ahol szerényebb grafikai opciókkal, de gyorsabb framerate-tel futhat majd a játék.

Nincs ebben egyébként semmi meglepő, hiszen az áhított 4K/60 fps és ray tracing kombináció PC-n is csak a legerősebb vasak kiváltsága lesz - így nem csoda, hogy a jóval pénztárca-barátabb konzolok esetében valahol engedni kell az elvárásokból.

14.
14.
delphijos
#7: Te mégis miről beszélsz ? Nézz már meg egy PC konfigot ami gond nélkül viszi a 4K/60-at RT-vel.... én igazából már ebben szkeptikus vagyok kicsit, tartok tőle hogy lehet RT lesz ( ki tudja milyen ) de a graf megint médium, hogy menjen. Ezek a vasak kizárt hogy bírjanak akár 4K/30-at high urambocsá ultra beállításokkal úgy hogy mellette még full RT is van....
13.
13.
Darksiders84
Sackboy kap magyar feliratot ez és a Pókember sőt még az AC Valhalla se. Pedig az előző Pókember ha jól emlékszem magyar volt
12.
12.
crytek
11.
11.
zozo76hun
lesz magyar felirat benne?
7.
7.
Vis Major
#5: A cikket is elolvastad?
"Nincs ebben egyébként semmi meglepő, hiszen az áhított 4K/60 fps és ray tracing kombináció PC-n is csak a legerősebb vasak kiváltsága lesz - így nem csoda, hogy a jóval pénztárca-barátabb konzolok esetében valahol engedni kell az elvárásokból."

Személyes véleményem szerint ez csak ubisoft "optimalizáció". Bár... nekem singel játékoknál tökéletesen megfelel a 30fps ha röccenésmentes.

Egyébként meg a fejlesztőknek is meg kell "tanulni" az új konzolokra fejleszteni, optimalizálni. Majd 2-4év múlva lehet szerintem véleményt alkotni mikor a "nagy studiók"(érsd; akiket nem csak a profit érdekel) is megjelentetik a AAA játékaikat.
6.
6.
laquitto
Nekem ez a kovetkezo kiszemelt jatek. Nem annyira kovettem az esemenyeket, ugyhogy csak remelni tudom hogy ebbol kimarad a masodik resz neonszinu ripacskodasa, amitol nehany ora utan elment a kedvem az egesztol.
5.
5.
Viktor_The_Best
Ez eleg szomoru azert. Most vagy az uj konzolok nem lettek eleg erosek vagy ez a jatek nem lett optimalizalva, vagy mindketto egyszerre. 4K/60fps-t varna mar az ember az uj generaciotol es mar most a kezdetekben nem tudja! Mi lesz kesobb????!
Remelem lesz felbontas variacio 1440 es 4k kozott de tartja a 60-fps-t. 30fps mar keves a jatekosoknak!!!
1.
1.
Darksiders84
A nagyobb címek mellett vagyis előtt tervezi ezt megvenni valaki ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...