Íme, a PlayStation Now novemberi kínálata

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 2.
  • Letöltés
Link másolása
Erősen zárja az évet a Sony, ami a PlayStation Now játékfelhozatalát illeti, hiszen az ősz utolsó hónapjában ezúttal hat cím is bekerül a streamingszolgáltatásba. Lesz itt őrült lövöldözés, szuperhősös bunyók és még Forma-1-es versenyek is.

Az aktuális PlayStation Now-kínálat nem lesz annyira tematikus, mint az októberi felhozatal, viszont cserébe ezúttal hat különböző címet is belezsúfoltak a csomagba, amelynek a változatosságára sem lehet panasz.

Akik egy kis nyílt világú lövöldözésre vágynak, azoknak a Rage 2-t lesz érdemes feltelepíteniük a listáról, de ha inkább szuperhősös hangulatban lennétek, akkor az Injustice 2 bunyóiban találhatjátok meg a számításaitokat. A Forma-1 rajongói sem fognak unatkozni a hónapban, hiszen az F1 2020 szintén csatlakozik a PS Now kínálatához, illetve elmerülhetünk majd a középkori élet viszontagságaiban a Kingdom Come: Deliverance-nek köszönhetően. Hasonlóan feszes harcokat kínál a Warhammer: Vermintide 2 is, csak az előző játékhoz képest mindezt egy nagy adag dark fantasyvel nyakon öntve. Végül pedig a kevésbé véres kalandra vágyók a My Time at Portiával futhatnak egy pár kört.

A novemberi játékok közül egyedül a Kingdom Come: Deliverance kapott időlimitet: az RPG csak 2021. május 3-ig lesz elérhető a PlayStation Now-előfizetéssel.

30.
30.
Ps fanboy
#27: Amúgy én tudom mivel lehet megidézni Nyárlakót.:)
29.
29.
Ps fanboy
#27: Vagy úgy is lehet fogalmazni, hogy egy perverz állat volt. :D
28.
28.
Ooorky
#27: Így is lehet fogalmazni, hogy tipikus fehér otaku volt a világtól elszakadt értékrenddel.
27.
27.
DragonBleacPiece
Nyarlako egy nagyon jófej és intelligens személy, egyedi az ízlése és vannak gondolatai meg elvárásai a gamekről, meg hogy hova halad a játékvilág
25.
25.
Turley
#24: Ultimate tényleg nem kár, nyarlakonal én a túl passz agresszív kommentek mögött láttam a normális embert szal nekem vele nemvolt bajom őszintén szólva
24.
24.
Ra1D3n
#22: Mondjuk nyarlakoért nem kár, eléggé irritáló volt a stílusa. Ahogy Ultimate-et sem fogom megsiratni, mert 30-40%-ban kb miattuk sem olvastam az oldalt, de ez kellemes felüdülés számomra.
23.
23.
Turley
#22: Sorry, véletlen tördelés nélkül rányomtam a küldésre, szerk gomb egyszer majd lehetne :)
22.
22.
Turley
Srácok én mint ős user szólnék hozzá, nyilván nem lesz már sose olyan közösség az oldalon mint ami a Tjames időszakban volt, a modern témára váltás és a fórum szekció teljes kivégzése óta sokat változott az oldal, ettől függetlenül régen is része voltak a közösségnek a moderátorok, én nem is értem a gondolat menetet, hogy választani kéne moderátor és tag között. Másik meg, hogy miért kéne elkerulni az összes létező vita helyzetet azzal, hogy szeparálod magad egy cikkről ami nem érdekel feltétlen, az is egy vélemény lol. Godach meg hiába keríted körbe a mondandód azzal, hogy nem bántás csak tanács, végső soron annyi jön le belőle, hogy nekem van egy 20ks csoportom staffokkal, ezért jobban tudom nálad, hogy szarul végzed a munkád és egyébként is mit képzelsz, hogy emberként is része akarsz lenne a plebnek amit moderálsz? Hozzátéve szerintem Yanez teljesen ok ahogy kommunikál, az h mostanában több a bann, szerintem szuper, még úgy is ha néha nem értek vele egyett( rip nyarlako). Overall szerintem jó irányba változik most az oldal a régi moderálatlan időszakhoz képest, felőlem pedig akár Daks is kommentelhetne ide minden ökörséget. Godach másik amit észrevettem és ha jól emlékszem ezen egyszer már összeszólaltunk de kB minden 5. Cikk alatt valahogy burkoltan belefésülődik a kommentedbe a meleg téma a felesleges/nem örülök neki/propaganda/etc témában elhiszem h nem feltétlen homófób gondolatokból gyökerezik de ha már szuper nyitottak vagyunk elvileg és nem akarunk feszkót az oldalon csak normális párbeszédet akkor a burkolt gyülöletbeszédnek se kéne helyet adni szerintem. Nyilván nem tisztem kioktatni senkit mert nem vagyok egy túl aktív kommentelő de objektíven kívülről nézve a dolgokat ez jön le.
21.
21.
godach
Engem megjelenés óta hidegen hagy a WoW de persze az évek alatt én is benéztem pár hír alá. Talán egyszer-kétszer le is írtam, hogy mennyire hidegen hagynak ezek az mmo-k. Egy Dota-t vagy LOL-t viszont még képről sem tudnék felismerni, de nem is megyek be szinte minden hír alá. Persze nem vagyunk egyformák, csak főleg itt, ezen az oldalon szinte sosem lehet arról olvasni amiért oda kattintott az ember. (kivéve a Snowrunner vagy milyen kocsis játék, meg lehet nézni milyen korrekt hsz-ék mennek alatta szinte mai napig) mondjuk most ezt a posztot speciel én barmoltam össze.
20.
20.
Yanez
#19: Pont így vagyok én is ezzel, attól, hogy nem kell, szeretek tájékozódni a dolgokról, főleg, ha köze van a hobbimhoz! Sok játékhoz is így kaptam kedvet, hogy bár nem érdekelt, de azért jó volt róla minél többet megtudni, ha másért nem, hát max azért, hogy én is tudjak szólni hozzá, ha épp az a téma, de mondom én, sok játékhoz így kaptam kedvet.
19.
19.
delphijos
A “vitába” annyiban szólnék csak bele, hogy miért ne érdekelhetne olyami amire amúgy nincs szükségem / mást használok ? Nem izgat különösebben a VR, de elolvasom a VR cikkeket. Hidegen hagynak a verekedős játékok, de azokat is elolvasom. iPhone-ok van, de érdekelnek az Android-os hírek, újdonságok. Nekem home-olva a fiammal tő jó a GP, de amúgy simán megértem aki teszem azt 10 játékot nyom egy évben, de azokat “jól megválogatja” , nincs a GP listához kötve ( vagy now ) , annak felesleges. Azért nem ördögtől való ez.
17.
17.
Yanez
#16: "...én nem tudom eldönteni hogy ezen az oldalon moderátor akarsz e lenni vagy tag..."

Bármilyen nehezen is hihető számodra, egy ember lehet moderátor is, és rendes tagja is az oldalnak. Az, hogy számodra valami misztikus okból kifolyólag a kettő távol áll egymástól, rád bízom.

"Elhiszem, mennyire zavaró hogy nem csak dicsérgetek, hanem megjegyzek is dolgokat.
Elhiszem azt is, hogy nem mindig a megfelelő és nem mindig normális stílusban (részemről inkább nem eléggé körülírva) fogalmazom meg a véleményem."

Erre meg csak annyit mondok, olvasd el mégegyszer az előző kommentemet, mert ott leírtam, hogy egyáltalán nem ezzel van gondom.
16.
16.
godach
#15: Yanez. Igazából jó hosszan lenne kedvem erről beszélgetni, csak időm nincs.
Elhiszem, mennyire zavaró hogy nem csak dicsérgetek, hanem megjegyzek is dolgokat.
Elhiszem azt is, hogy nem mindig a megfelelő és nem mindig normális stílusban (részemről inkább nem eléggé körülírva) fogalmazom meg a véleményem. Utoljára mondom, ez nem támadás, nem hátbaszúrás. Egyszerűen nem érzem azt, hogy kegyes hazugságokkal kellene tömnöm a fejed.

Van egy csoportom. Több mint 20 ezer taggal és több mint 20 staff taggal. Van nekünk egy Staff Chat, ahol megbeszélünk mindent. (majdnem mindent). És ha hibázunk, nem értünk egyet akkor ezt itt, szépen megbeszéljük.
Számomra a leg"felháborítóbb?" amikor egymást "oktatjátok" ki a cikkek alatt. Nálunk az első e volt, hogy ezt kiküszöböljük. A másik, amikor ha csak viccből is, de nevetség tárgyává teszed a témát. Erre is volt példa, és most ne kérdezd hol, de nem egyszer olvastam olyan cikket, ahol pl neked is volt hsz-ed ami végül is semmit sem mondott, csak valamit "beböfögtél".
Nincs ezzel semmi gond, te is ember vagy ebben igazad van. De ha moderátor, adminisztrátor, vagy kisistenképp az ember "ítéletet" hoz, akkor viszont nem kell megsértődni.
Ahogy írtam már burkoltan, én nem tudom eldönteni hogy ezen az oldalon moderátor akarsz e lenni vagy tag. Márpedig mindkettő egyszerre nem fog menni, vagy csak nagyon nehezen. Ha elnézem az elmúlt fél év moderálását, akkor nagyon szívesen megnézném az előzményeket is és a tevékenységeket is.
Megnézném melyik az az admin, aki aktív a csoportban és melyik az, aki hébe-hóba feljön és amiért felkúrta az asszony vagy a főnök, elkezd bannolgatni. Mert Ultimate, Nyarlako és még sokan mások, csak ezért lettek kitolva innen. Volt sokkal keményebb, csak akkor épp a nagy bűvös staff letojta az egészet.
Volt két blogom is. Az egyik Mafia ellenvélemény a másik meg valami Gamekapocs 2.0. Mindkettőben hozzászólhattak volna a moderátorok/adminisztrátorok, de ugye igazából nem érdekli őket az oldal. Téged igen, csak el kell döntened hogy modi vagy tag leszel e akkor...
15.
15.
Yanez
#13: Egyáltalán nem azzal van bajom, hogy milyen stílusban írod a kommentedet. Ha épp kedves vagy ok, ha épp nyers, az is ok. Én egy mondandónak a tartalmát szoktam nézni. A tiéddel is mindössze ennyi a bajom, hogy olyan dolgokat állítasz rólam, amit nem írtam és a gondolatomban sem volt. Akárcsak most is, miszerint vitát generálok . Miért? Mert leírtam, hogy pl én miért nem veszem igénybe a psnow-t? Ha valaki azt mondja ő Switchen játszik és nem érzi szükségét, hogy vegyen mellé Xboxot vagy PS-t, az nem jelenti azt, hogy az illető rossz véleménnyel van a sony meg az MS konzoljáról, és azt sem, hogy ezzel a kijelentésével bosszantani akarná az xbox és ps tulajokat.

Videojátékokról beszélünk, de sokszor azt érzem, mintha egyesek mások ártatlan véleményét személyes támadásnak vennének. Mintha azt mondanám, hogy anyám nagyon jól főz, és erre azt kapnám válaszul, hogy ezzel mások anyját sértettem meg, azt sugallva, hogy őK nem tudnak olyan jól főzni.

Én ezért vallom azt, hogy jobb kétszer megkérdezni az illetőt a véleményéről, mielőtt teljesen félreértjük azt és azt látunk bele, amit mi akarunk.
14.
14.
Goromi
A sonynál nem tudom mit gondolnak, a webes storeban nem lehet vásárolni, nincs wishlist, gépen meg olyan lassú hogy az hihetetlen. Fizetésnél is percekig csak csinál...valamit.
13.
13.
godach
#12: Igazából tegnap egy nagyon jó barátommal különböztem össze. Semmi sértő, bántó dolog nem volt a beszélgetésbe, csak felemeltük kicsit a hangunkat és egymás szavába vágtunk. Ennyi volt az egész, de mégis megmaradt kicsit bennem is és benne is.
Ma rámírt, hogy elnézést kér a tegnapi miatt én meg :D mosolygós smileval visszaírtam, hogy nem tudom miről beszél.
Az indokom az volt, hogy nekem a barátaim és haverjaim nem attól függnek, hogy mikor beszélnek a fülembe és nem is attól hogy megharagudjak egy negatív kritikáért, vagy fordítva.
Visszagondolva az elmúlt pár hónapra, tényleg úgy tűnhet, hogy baszogatlak de ha kicsit megnézed milyen is vagyok "márpedig az évek alatt kiismerhettél" akkor az is lehet, hogy érzem annyira komolyan a kapcsolatunkat (jajj de buzis lett ez) hogy nem kell a mimóza lelked ápolgatnom ahhoz, hogy leírjam, mi a véleményem a viselkedésedről/hozzászólásodról.
Ha ez máshogy jött le, én kérek elnézést de tényleg mindig te írod nekem, mennyire nem értem a poént, mennyire komolyan veszem a dolgokat, aztán ha én elkezdek kicsit közvetlenül beszélgetni, írni neked (független attól, hogy privátban vagy nyilvánosan megy e) "mert amúgy tényleg letojom" akkor én vagyok aki hátba döf. Hát én lennék az utolsó, és ezt most komolyan mondom. Tőled tanultam a blogolást, amikor Traktoros és Randall (meg a fene se tudja a harmadikat) ki akartak csinálni akkor te öntötted belém a lelket hogy folytassam. Engem is és több embert is, te ösztönöztél hogy folytassuk vagy jöjjünk vissza és itt vagyunk. De ez nem jelenti azt, hogy a füledbe fogok beszélni, sugdolózni. Azért vagyok itt, mert neked köszönhetek mindent, de IGEN van hogy ember az ember és van hogy moderátor. És van amikor ezt az ember és a Moderátor nem tudja összehozni. És igen! Van, hogy azt érzem, hogy emberként melletted állok de moderátorként nem tudok, mert (vitát generálsz, elfogult vagy, nincs úgy kedved stb). Ez nem gond, sőt nagyszerű emberi lényre utalnak, de egy moderátor egy kib*ott Terminator kell legyen. Érzelmektől mentesen, úgy moderálni, bannolni, dicsérni hogy nem nézitek a nicknevet hanem a szabályzatot. És nem ezt érzem. A HSZ-eidnél sem.
Igazából elvesztettem a fonalat mit is akartam valójában mondani. Vissza meg nem olvasok. Se nem leszégyeníteni, se nem majmolni nem akartalak de főleg nem hátba szúrni. Viszont ha valami nem fog tetszeni vagy nem értek egyet, akkor is le fogom írni, független attól hogy új tag, régi tag, moderátor, admin vagy az atya úr isten ***-án a bőr vagy :D
Már csak tiszteletből is ;)
12.
12.
Yanez
#11: Nem is a hírre, hanem a te kommentedre reagáltam, leírva a saját szempontomat is a dologgal kapcsolatban. A személyes hozzáállásomat a vásárlási meg előfizetési szokásaimról. Semmi okot nem adtam arra, miszerint letojnám a munkatársam munkáját, és arra sem, hogy letojnám ezt a streaming szolgáltatást. Azt meg végképp nem mondtam, hogy ez a dolog rossz lenne.

Arra viszont figyelmes lettem, hogy az utóbbi időben teljesen unszimpatikus lettem számodra, és mivel nem tudsz belémkötni, folyton beleképzelsz olyan dolgokat a kommentjeimbe, amiket nem is mondtam, sőt még csak a gondolatomban sem volt. Ez már többször előfordult az utóbbi hetekben.

Most is leírtam a saját hozzáállásomat, de te olyasmiket látsz bele, hogy nem tisztelem a munkatársam, letojom a streaminget meg, hogy azt hirdetem mennyire rossz ez a szolgáltatás. Aztán még gyorsan hozzávágod a moderátor kártyát, mintha a modi nem ember és nincs joga a saját véleményére.

Nem tudom mi a célod ezzel az engem való bemocskolással, de 10 év alatt a GK-n ez az egyik legaljasabb dolog, amikor valaki megpróbálja a másikat hátba döfni.

Szóval nagyon sajnálom, hogy így látod a dolgokat. Én pedig bocsánatot kérek, ha megbántottalak azzal, hogy reagáltam a psnow-os kommentedre. Tényleg nem volt semmi rossz szándék bennem, de persze te ezt úgysem hiszed el.
11.
11.
godach
#9: Ha fölösleges vagy nincs rá szükséged, miért érdekel? :D
Engem nem érdekel, milyen törvényeket hoznak a melegeknek, mert nincs rá szükségem és szerintem fölösleges.
Szóval érted?... Értem én, hogy neked ez nem szimpi, nem fáj rá a fogad és a többi. Sőt bármilyen meglepő, el is fogadom. Nem vagyunk egyformák.
De minden ilyen streaming/előfizetéses szolgáltatással kapcsolatos hírnél olvasni, komolyan mondom fárasztó.
Egyrészt, az egyik munkatársad dolgozik a híren, ahová beböfögöd mindig hogy te mennyire letojod az egészet, meg mennyire nem jó.
Másrészt, egyszerűbb lenne írnod egy blogot erről az egészről és belinkelned minden ilyen hír alá, ahova beírod hogy téged mennyire nem érdekel.
Ha magadat nem tiszteled meg az igazsággal (ugyanám hogy érdekel) akkor legalább a kollégád (aki írja a cikket) vagy a hozzám hasonlókat (akik akarnak beszélgetni erről a témáról) tiszteld meg annyival, hogy szelektálod. Mert nem szoktam ilyet írni, de kurvára unalmas már és ezzel együtt lovat adsz mindenki alá (mint moderátor) hogy azt csinálod mint valami hisztis kis picsa.
És most ideszúrok egy smilet :D mert aztán megint azt hiszed hogy haragszom, rossz kedvem van, részeg vagyok vagy beszedtem egy csomót a nagyanyám kertje végében növő gombából, pedig nem. Csak unalmas és egyszerűen nincs rá jobb és barátságosabb szó.
Képzeld el, hogy az új GoW (ami emlékeim szerint neked tetszett én meg nem játszottam vele) minden hír alatt leírnám, hogy szerintem mennyire nincs szükségem ilyen újításokra, de használjátok csak, ha akarjátok.
Hagyd figyelmen kívül ami nem érdekel, főleg moderátorként kellene példát mutatni. De a minap is olvastam valami hsz-t, amikor fogtam a fejem, hogy te jó ég. Nem, nem volt bántó, sértő vagy trágár de olyan szinten bedobtad a petárdát a tömegbe amitől ugrándoztak, hogy bármennyire is csíplek, tokostól vágtalak volna ki a gamekapocs ajtaján. Szóval, nőj fel a korodhoz és a rangodhoz is. (ráadásul, amilyen blogokat olvastam tőled és amikhez ihletet adtál, az nagyon nem ez a yanez mint aki most) :/
Remélem, no offense, de ha mégis addig sem unatkozol :D
10.
10.
Goromi
9.
9.
Yanez
#8: A "fölösleges" vagy pl a "nincs rá szükségem", nem egyenlő a "nem érdekel"-el.
8.
8.
godach
#3: Nem gond, csak nem értem mi keresnivalód a hír alatt ;P
Nem érdekel, ne foglalkozz vele :D
5.
5.
Darksiders84
Arról lehet tudni valamit hogy nálunk mikor lesz elérhető vagy ezt csak egyesek remélik és egyáltalán nem lesz ?
3.
3.
Yanez
#2: Nálam épp fordítva van: a játékok mellett, amelyekre költök, teljesen fölösleges lenne bármilyen ilyen egy vagy több előfizetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...