DYING: 1983 - horrorkörítéses puzzle-játék

  • Írta: gorien
  • 2020. december 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A kínai Nekcom egy felfedezésre és tárgykombinálásra építő, belsőnézetes puzzle-játékot készít a DYING: 1983 képében, amiből a horrorisztikus ellenfelek sem maradhatnak ki.

A 2017-es DYING: Rebornnal a Nekcom Entertainment voltaképp egy virtuális szabadulószobát tett le az asztalra, amelyben a feladatunk a rendelkezésre álló tér feltérképezése, a tárgyak összegyűjtése, majd azok kombinálása, hogy megoldjuk az előttünk álló feladatokat. A DYING: 1983-mal a fejlesztőcsapat magasabb szintre emeli a sorozatot, háromszor annyi fejtörőt kínálva, mint az előd esetében.

A DYING: 1983-ban hasonló lesz a feladatunk, mint a Rebornban, ugyanakkor nem csak a fejtörők száma emelkedik. Több száz különös tárgyat találhatunk majd meg benne, és a cselekmény is összetettebbnek ígérkezik: állítólag a játék forgatókönyve ötször hosszabb, mint az előző részé volt.

A fejtörőzésen túl többféle rémséges ellenféllel is összeakadhatunk, amelyeket csak csapdákkal tudunk legyőzni. A Reborn népszerű figurája, Fishhead is többször beugrik majd.

A DYING: 1983 várhatóan 2021 első negyedévében jelenik meg PlayStation 5-re, valamikor ez után pedig PlayStation 4-es, PC-s, Xbox One-os és Series X/S-es, valamint Nintendo Switches változatokra is számíthatunk.

1.
1.
crytek
Imádom ezeket..Most vettem meg nemrég xboxra a YourToy and Dying: Reborn Horror Game Bundle-t kemény 500ft-ért

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...