PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 7.
  • Videó
Link másolása
A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

A Sony kiadott egy kedvcsinálót a PlayStation 5 játékaihoz; az előzetesben szerepelnek olyan címek, amelyek már elérhetőek, és olyanok is, amelyek (várhatóan) jövőre futnak majd be: belsős és külsős fejlesztések vegyesen.

Érdemes alaposan figyelni a videót, a cég ugyanis apró betűvel jelezte az összes snittnél, hogy pontosan mely platformokra érhető el az adott anyag, illetve mikor várható az esetleges exkluzivitás lejárta. Talán annyira nem új információ, hogy a Deathloop és a Ghostwire: Tokyo PC-re is megjelenik majd, a konzolos verzió esetében azonban egy évig kizárólagosságot élvez a Sony, míg a Project Athia esetében már két évet kell böjtölniük az xboxosoknak - számítógépes kiadás itt is várható.

5.
5.
Darksiders84
Erre a Project Athiara kíváncsi leszek remélem nem csak látvány játék lesz mint a Godfall , hanem kihoznak belőle valami ötletes élvezetes új féle valamit. Mondjuk a többi is érdekel csak erről még nem tudni semmit vagy csak én maradtam le.
3.
3.
Marcus88
Már ha itt felkerült a Silent Hill,akkor kiváncsi leszek,hogy 10-én tényleg be lesz-e jelentve.
Olyan sokszor és régóta van már pletykálva,hogy ez már nem lehet véletlen.
2.
2.
Observer
nem tul izgalmas egy silnt hill vagy metal gearnek joban bejone. egyedul a returnal erdekes
1.
1.
Yanez
Na én az ilyen vidiket szeretem, ahol a játékok kapják a főszerepet! Ezek mindig hangulatosak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...