Ilyen lesz a The Witcher-anime logója

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyelőre nem sokkal tudunk többet a Netflix gondozásában készülő The Witcher-animéről, mint az év elején, de szerencsére nem lett törölve a projekt, ugyanis a sorozatgyártó most lerántotta a leplet a széria logójáról.

Az év eleje óta ismert, hogy a tavaly bemutatkozott The Witcher-sorozat mellé egy animációs spin-offot kap is a széria, méghozzá az öreg vajákkal, Vesemirrel a főszerepben, akinek a karakterére már meg is találták a színészt. Azóta azonban inkább csak a fősorozattal kapcsolatban érkeztek apró hírmorzsák, egészen mostanáig, hiszen bemutatkozott a The Witcher: Nightmare of the Wolf című animációs film logója:

A Netflix által megosztott képen rögtön jól látható, hogy a sorozat címéhez hűen sokkal inkább rémálomba illő ábrázolást kapott a farkasfej, mint ahogyan az eredeti Witcher-medálon szerepel. A dizájnból kiindulva nagyon úgy tűnik, hogy a Studio Mir csapata nem fog spórolni a horrorelemekkel az animében.

Mindeközben pedig a The Witcher-sorozat második évadának munkálatai ismét szünetelnek, ugyanis Henry Cavill nemrég lesérült az egyik jelenet forgatása közben.

1.
1.
Slik
a sorozatban is pont a szornyeteg nos resz volt a kedvencem szoval jo irany az animenek is
a castlevaniat is jol eltalaltak szoval varos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...