Frissítve: EA Play-cím lesz a Star Wars: Squadrons

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 8.
  • Akció
Link másolása
A Star Wars: Squadrons kellemes meglepetése volt a tavalyi év játéktermésének, hamarosan ráadásul még csak meg sem kell vásárolnunk, ha szeretnénk játszani vele: EA Play- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetőként is letölthetjük majd.

Az Electronic Arts bejelentése szerint a Star Wars: Squadrons is csatlakozik az EA Play kínálatához, igaz, a kiadó egyelőre csak annyit közölt, hogy "valamikor márciusban" várhatják az előfizetők a játékot.

Hamarosan egyébként a sportjáték-szekciója is megerősödik az Electronic Arts szolgáltatásának, hiszen március 2-től a Madden NFL 21-gyel bővül az EA Play felhozatala, áprilisban pedig a hokirajongók örülhetnek majd az NHL 21-nek.

A fenti címekhez természetesen az xboxos Xbox Game Pass Ultimate-tagok is hozzáférhetnek majd - ahogy arról beszámoltunk, a PC-seknek még várniuk kell a két szolgáltatás összekapcsolódására.

Update! Az Electronic Arts bejelentette, hogy március 18-án csatlakozik a játék az EA Play felhozatalához.

9.
9.
delphijos
#8: De, volt Timed Trial , és volt egy free hétvége is. De eddig ennyi volt csak.
8.
8.
Zuzmo
#7: Az nem a 10 órás próba volt?
7.
7.
mumia76
Micsoda? De hiszen eddig is az volt. Én is EA play-en próbáltam ki. És csalódtam benne hatalmasat.
6.
6.
AttisHUN
Ezzel teszek egy próbát ;)
5.
5.
logic5
4.
4.
Zuzmo
A Battlefront árkádosabb ennél, a Squarons-szal a szimulátorok irányába mozdultak el. Azért nem kell pilóta vizsga ahhoz, hogy tudd a gépeket kezelni, de pár gombot kell nyomkodni, nem csak tenyerelek a gázon és lövök. Ja, és a különböző manőverekre nincs gomb, hanem neked kell megcsinálnod. Bele kell tanulni a játékba. Pc-n Gamepad vagy Joystick erősen ajánlott.
3.
3.
sasncore
#1: Elég ..... a Battlefront 2-höz képest. Kivéve ha szereted a retro irányítást, vagy a game padot. Jó pár veterán játékossal morcosak voltunk, mondjuk úgy top játékosként nem szoktunk bele. Nem magyarok voltak a többiek. Olyan mint egy trabantba beülni, az Érdi emelkedőn:) Persze ha a sok játékos, extreme pörgős Battlefront 2 űrcsatái nem a te világod, akkor jó is lehet.
2.
2.
crytek
Dead Space acsimax , Control és Medium után ezt is letoljuk
1.
1.
Goofey84
Tudtam én, hogy nem szabad megvenni már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...