Brit toplista: Mario továbbra is legyőzhetetlen

  • Írta: szlav
  • 2021. március 8.
  • Toplista
Link másolása
A legutóbbi PlayStation 5-készletek ugyan határozottan jót tettek az ottani platformexkluzívok eladásainak, a brit toplista éléről mégsem lehet kirobbantani Mario és Bowser régi-új kalandját.

Zsinórban a negyedik héten viszi a Super Mario 3D World + Bowser's Fury a brit toplista koronáját. Elég csupán egy szempillantást vetni a tízes élmezőnyre, hogy konstatáljuk: a Nintendo Switch játékai óriásit mennek ebben az év eleji uborkaszezonban. Az olasz vízvezetékszerelő különösen nagyot futott a közelmúltban, hiszen a lista negyedik helyén landolt a Mario Kart 8 Deluxe, kettővel mögötte a Super Mario 3D All-Stars, a lista elejéről lecsúszva, de egyébként a 13. helyen végezve pedig még a Super Mario Odyssey is jól zárta a hetet.

Az előző összesítésen a PlayStation 5 exkluzívjai is jól teljesítettek, hiszen egy újabb adag PlayStation 5 játékkonzol érkezett a britekhez, az ezzel járó lendület azonban némileg alábbhagyott. Tizenkilenc százalékot estek a Spider-Man: Miles Morales eladásai (habár Pókfej még mindig tartja a második helyet!), a The Last of Us: Part II pedig a bronzérmes pozícióból egészen a lista tizenegyedik helyére esett vissza. Az olyan örökzöldek, mint a Call of Duty vagy a Grand Theft Auto V továbbra is tartják magukat, habár a FIFA 21 ezúttal nem szorított magának helyet a top 10-es befutók közt.

  1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  2. Spider-Man: Miles Morales
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  6. Super Mario 3D All-Stars
  7. Grand Theft Auto V
  8. Minecraft (Switch)
  9. Ring Fit Adventure
  10. Assassin's Creed: Valhalla
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...