Magic: Legends - elindult a nyílt béta

  • Írta: szlav
  • 2021. március 24.
  • Korai verzió
Link másolása
Két elképesztően látványos előzetes kíséretében indult el a Magic: Legends nyílt bétaverziója. A Magic: The Gathering multiverzumában játszódó aRPG több száz egyedi varázslattal tesz minket valódi síkjáróvá.

A Magic: The Gathering világa nem csak a kártyák közt él. A Perfect World és a Cryptic elindította a Magic: Legends nyílt bétáját, amelyben testközelből megtapasztalhatjuk, hogy milyen pusztítást végezhetünk fékezhetetlen Planeswalkerként. A PC-n futó korai verzióban kipróbálhatjuk a játék öt karakterosztályát, amelyek közül nem kell választanunk - szabadon cserélgethetjük a képességeinket az adott szituációnak megfelelően.

A Magic: Legends online aRPG-ként igyekszik a Diablo és a Path of Exile babérjaira törni, de ez koránt sem jelenti azt, hogy el kell felejtenünk a franchise legfontosabb alapelemeit: a kártyákat. A mágikus lapok ezúttal varázslatok, felszerelési tárgyak és különleges képességek komponenseiként jelennek meg a játékban, bizonyos értelemben tehát úgy építhetjük fel a saját hősünket, mintha csak egy tökéletes paklit terveznénk.

A Magic: Legends nyílt bétája PC-n már elindult, a hivatalos honlapon csatlakozhattok hozzá. A teljes játék PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...