Witcherekkel erősít júniusban a PlayStation Now

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 31.
  • Akció
Link másolása
Érdemes lesz felhörpinteni pár varázsfőzetet, mielőtt kipróbáljátok a júniusi PS Now-címeket, hiszen a fő attrakció a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year lesz. Jön még a Virtua Fighter 5 és egy adag Sonic-játék is.

A következő hónapban is változatos felhozatallal készül a PlayStation Now, amiben ezúttal a szerepjátékokat preferáló játékosok, a virtuális bunyózást kedvelők, de a Sonic-rajongók is megtalálják majd a számításaikat.

A hét új cím közül egyértelműen a The Witcher 3: Wild Hunt lesz a legnagyobb húzónév, amiből ráadásul rögtön a Game of the Year-kiadást próbálhatjuk ki - tehát a premier után debütált két DLC-ről sem kell lemondanunk. Érdemes azonban sietni vele, ugyanis csak szeptember 6-ig vadászhatjuk majd a szörnyeket a streamingszolgáltatásra előfizetve.

Szintén időlimites a Slay the Spire, amit december 6-ig nyüstölhetünk a PS Now-on keresztül. Akik a Car Mechanic Simulatort próbálnák ki, azok viszont ráérnek, ahogy a Sonic Mania, a Sonic Forces és a Team Sonic Racing felé kacsingató játékosok sem kaptak határidőt. A sort végül a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown zárja, és szerencsére a Sega ikonikus verekedős játéka szintén határozatlan ideig a PS Now könyvtárában csücsül majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...