Vidékre költözhetünk a The Sims 4 új DLC-jében

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Amennyiben már unjuk a város zaját, és alig kapunk levegőt a szmogtól, akkor a The Sims 4 legújabb kiegészítőjét, a Cottage Livinget nekünk találták ki, ugyanis ezúttal a falusi életbe kóstolhatunk majd bele simjeinkkel.

Miután kiéltük lakberendezői vágyainkat a legutóbbi The Sims 4-kiegészítőben, itt az idő, hogy leköltözzünk vidékre, és saját farmunk gondozásába kezdjünk. A Cottage Living expanzióban teheneket és csirkéket tarthatunk, de persze a vadonban élő állatokkal is összefuthatunk, sőt, még alpakákat is simogathatunk (illetve öltöztethetünk) majd.

Mint minden egyes faluban, Henford-on-Bagley-ben is mindenki ismer mindenkit, ezért ha ellátogatunk majd a helyi rusztikus pubok egyikébe, biztos összefutunk majd egy-két ismerős arccal. Akik viszont inkább a kertészkedésben lelik örömüket, azok hatalmasra nőtt terméseiket nevezhetik be a helyi vásárokon megrendezésre kerülő versenyek egyikére.

A The Sims 4: Cottage Living július 22-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, és mindenki, aki megvásárolja legkésőbb szeptember 2-ig a kiegészítőt, ajándékba kapja a Scenic Commuting Bike, az “Onward” The Adventurous Gnome statue és a Bramblewood’s DeLIGHTful Tree tárgyakat.

1.
1.
GAMEROD
Brutális mennyire megcsúnyult a játék a 4. résszel, pedig mindenki grafikai forradalmat várt, mint valami 2013-as mobilverzió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...