Új játékon dolgoznak az Astro’s Playroom alkotói

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
A legutóbb az Astro's Playroommal jelentkező Team Asobi nemrég önálló fejlesztőstúdióvá vált, a minap pedig élesítette a saját weboldalát is, amelyről kiderül, hogy az eddigi legambiciózusabb játékán dolgozik épp.

Az Astro Bot: Rescue Mission és az Astro's Playroom mögött álló Team Asobi júniusban jelentette be, hogy önálló stúdióvá válik, nem sokkal azelőtt, hogy a Sony Japan Studio kapui végleg bezárultak. Korábban hallani lehetett róla, hogy nem kizárt a bájos kis robot visszatérése – erről ugyan biztos hírünk nincs továbbra sem, de arról igen, hogy a Team Asobi új játékon dolgozik.

A Sony Interactive Entertainment alá tartozó fejlesztők nemrég élesítették saját weboldalukat, amelyen néhány szóban olvashatunk a tokiói csapatról: a játék iránti elhivatottságuk hozta össze őket, továbbra is a PlayStationre alapozva fejlesztenek, valamint közös értékeik között vallják az innovációt és a részletekre való odafigyelést. A legérdekesebb azonban az a félmondat, miszerint „jelenleg keményen dolgozunk az eddigi legambiciózusabb játékunkon”. Ennél többet nem árultak el az új projektről, de biztosan érdemes lesz odafigyelni rá, hogy mi készül a műhelyükben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...