Astro’s Playroom PS5

A PlayStation 5 ajándékjátéka.

Új játékon dolgoznak az Astro’s Playroom alkotói

A legutóbb az Astro's Playroommal jelentkező Team Asobi nemrég önálló fejlesztőstúdióvá vált, a minap pedig élesítette a saját weboldalát is, amelyről kiderül, hogy az eddigi legambiciózusabb játékán dolgozik épp.

Önálló stúdió lett az Astro's Playroom csapata

Az Astro's Playroom és az Astro Bot: Rescue Mission fejlesztőcsapata, a Team Asobi eddig a SIE Japan Studio különítményeként készítette a játékait, most azonban önálló fejlesztőstúdió vált belőlük.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Akár folytatást is kaphat az Astro's Playroom

Mi imádtuk az Astro's Playroomot, és ezzel nem vagyunk egyedül. A PlayStation 5-ön ingyenesen érkező platformer széleskörű pozitív visszajelzésnek örvend, így az sem kizárt, hogy a Team Asobi elkészíti a folytatást is.

Astro's Playroom teszt

A SIE Japan egy ajándékkal kedveskedett minden PlayStation 5-vásárlónak, az Astro's Playroom azonban jóval több egy cuki bemutatódarabnál - az összes PlayStation-generáció életre kel benne.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Astro's Playroom - életre kel a PlayStation-világ

Az Astro's Playroom előtelepítve érkezik minden PlayStation 5-ön, a vidám kis űrhajós kalandja azonban jóval több lesz egy egyszerű techdemónál. Nézzük meg közelebbről, hogy mit tartogat ez a mókás platformer!

PlayStation 5 - íme, az első kicsomagolós videók

Azokban az országokban, ahol elsőként debütál a PlayStation 5, a sajtó már közelebbről is szemügyre vehette az új konzolt, az imént pedig az első látnivalóikat is közzétehették a témában. Nézzünk néhány bemutatót!

Futottak még a tegnapi PlayStation 5-bemutatón

A Sony tegnap este jó egy órán át darálta a játékelőzeteseket és -bejelentéseket. A legfontosabb anyagokról már értekeztünk, most következzen egy összeállítás, amelyben az összes többi apróság helyet kapott!