Új előzetesen a The Witcher: Nightmare of the Wolf

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 9.
  • Cooltúra
Kereken két hét múlva debütál a The Witcher: Nightmare of the Wolf, így időszerűvé vált, hogy újra beleleshessünk a Netflix animációs filmjébe. A látottakból annyit biztos levonhatunk, hogy nem Geralt az egyetlen witcher, aki kedveli a fürdőkádakat.

Alig néhány hete láthattuk a The Witcher: Nightmare of the Wolf első előzetesét, de mivel már szinte a nyakunkon a premier, nem meglepő, hogy az első betekintést ilyen hamar követi a második trailer. A 81 perces animefilm augusztus 23-án kerül felt a Netflix kínálatába, és afféle előzménysztoriként szolgál majd az eddig ismert történetekhez, ezúttal ugyanis Ríviai Geralt helyett a jól ismert witcher mestere, a nem kevésbé jóképű Vesemir kerül majd a reflektorfénybe.

Nem a Nightmare of the Wolf az egyetlen The Witcher-anyag a Netflix konyháján. Szintén készülőben van a hatepizódos Blood Origin, amely nem csupán egy generációval repít vissza bennünket az időben: a széria mintegy 1200 évvel előzi majd meg Geralt kalandjait. A legutóbbi értesülések szerint egy katonából lett bárd történetét követhetjük majd, kinek szemszögéből megismerhetjük a szörnyvadászok rendjének eredettörténetét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...