Resident Evil 4 remake-et teasel a Capcom?

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 24.
  • Pletyka
Link másolása
Valószínűleg senki nem bánná, ha a Resident Evil 2 és 3 után a Capcom a negyedik epizódot is modern köntösbe bugyolálná. Erre pedig egyre több esélyt láthatunk, hiszen már a hivatalos csatornákon is szóbeszéd tárgya a négyes szám.

Számos rajongó szívében a Resident Evil 4 jelenti a széria abszolút csúcspontját, így valójában csak idő kérdése, hogy a Capcom ezt az epizódot is ellássa az eddig jól bevált remake-kezeléssel. A modern változat érkezése egyébként már egy jó ideje nyílt titok volt, a híresztelések szerint azonban nem zajlott zökkenőmentesen a fejlesztés, így nem csoda, hogy a hivatalos források egészen mostanáig nem erősítették meg a létezését.

Túlzás lenne persze azt állítani, hogy a Capcom kerek perec leleplezte volna a Resident Evil 4 remake-jét, de az kétségtelen, hogy már beindították a hype-gépezetet. A stúdió Twitteren borzolta a kedélyeket egy rövid üzenettel, melyben csupán a következő állt: "4. Itchy. Tasty."

Érdekes módon az utolsó két szó az első Resident Evil-játékra tesz utalást, azon belül is a Keeper's Diary naplófejezetére, melyben egy fertőzött tudós utolsó gondolatait olvashatjuk az átalakulása előtt. Az ezt megelőző négyes számot azonban valószínűleg nem kell magyaráznunk, nehéz másra gondolni, minthogy a Capcom már javában készül arra, hogy leleplezze Leon S. Kennedy és Ashley Graham hátborzongató kalandját.

5.
5.
ChrisE
A Capcom Europe Community Managerje (@ImKatastrophe) már elárulta Twitteren, hogy ezt ő írta ki, és csak poénból. És a 4-es szám is része annak a filenak az első részből. Nem teaser.
4.
4.
crytek
#3: Igen. Az eredetinek olyan fos a rendszere hogy a magyarítás ugyan van hozzá de gáz vele. Ez meg gondolom normálisan meg lesz oldva mint a resi 2-3 remakenél így ha nem változtatják meg nagyon a történetet akkor csak át kell ültetni majd a magyarítást
2.
2.
crytek
Már csak amiatt várom ,hogy végre nem lesz az a moslék rendszere mint a 4-nek és végre magyarul is lehet élvezni majd
1.
1.
Amennyire tetszett a Village féle "összes resi rész feature allstars" felállás, annyira szkeptikusan várom ezt az új 4-et, ami a főbb szereplőkön és elgondolásokon kívül semmi közöset nem fog felmutatni a Resident Evil 4 című játékkal. Persze egyelőre nem török pálcát felette, mert még jól is elsülhet, de addig fenntartom a kérdést, hogy miért pont az lesz a címe, hogy Resident Evil 4? Mivel más címen úgymond még bármi elmenne, de pont ezen a címen rondán vissza is sülhet.

Capcom oldalról nem tetszik, hogy minden resi2 rajongói remake-et tiltottak, majd kiadták a saját, jól megcsinált Remake2-jüket és ennek a sikerén felbuzdulva szándékosan tönkretették a 3-at 10 fillérért. Ezek után meg ők voltak a legjobban meglepődve, hogy a Village sikeres lett, hiszen tudták, hogy mit csináltak. Szóval szerintem azon kívül, hogy direkt szopóznak a játékosokkal a bevételek miatt, nem igazán tudják maguk sem, hogy mit csinálnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...