Brit toplista: Tsushima szelleme kiszabadult

 • Írta: fojesz
 • 2021. augusztus 25.
 • Toplista
A szokásosnál valamivel később, de befutott az aktuális brit játékeladási toplista. A dobogót ezúttal letarolták a PlayStation-exkluzívok, remekül kezdett a Ghost of Tsushima újrázása is.

Kapásból a brit játékeladási toplista élén kezdett a Ghost of Tsushima újrakiadása, különösen PlayStation 5-ön volt népszerű a játék - az eladások 91 százaléka ezen a platformon történt. A második helyezettünk a Ratchet & Clank: Rift Apart lett, miután 105 százalékkal teljesített jobban az előző héthez képest, a Spider-Man: Miles Morales pedig 92 százalékos javulással küzdötte fel magát a harmadik helyre.

Ez azt jelenti, hogy a múltheti aranyérmesünk, a Mario Kart 8 Deluxe már csak a negyedik helyre ért oda, pedig csak 4 százalékkal csökkentek az eladásai. A hét másik újonca a Madden NFL 22, amelynek egy tizenkilencedik helyre futotta mindössze az első napokban: a játék 47 százalékkal gyengébben rajtolt, mint az előző rész, de a gyakorlatban nem biztos, hogy ennyire vészes a helyzet - a brit játékeladási toplista csak a dobozos eladásokat figyeli. Érdekesség, hogy a Marvel's Avengers is megtáltosodott a Fekete Párduc-kiegészítőnek hála, és a tizenegyedik helyen végzett.

 1. Ghost of Tsushima: Director's Cut
 2. Ratchet & Clank: Rift Apart
 3. Spider-Man: Miles Morales
 4. Mario Kart 8 Deluxe
 5. Minecraft (Switch)
 6. Grand Theft Auto V
 7. Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game
 8. Animal Crossing: New Horizons
 9. Assassin's Creed: Valhalla
 10. FIFA 21
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...