No Man's Sky - megérkeztek a települések

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 1.
  • Letöltés
Link másolása
Még csak pár hete annak, hogy a Hello Games beharangozta a No Man's Sky legújabb kiegészítőjét, a Frontiers már tölthető is. A frissítés menedzselhető településeket hozott magával.

A Frontiers már a tizenhetedik frissítése a No Man's Sky-nak, azonban nem kevésbé fontos, mint az eddigiek: az első számú újdonsága az, hogy procedurálisan generált településeket hoz magával.

A Mos Eisley-ra hajazó, NPC-kkel tömött városkák egyedi épületekből állnak, amelyeket egyedi módon rendez el és dekorál ki kívül-belül a program - ehhez több mint 250 különféle alkotóelemet tud felhasználni. A helységek azonban nem csak látnivalóul szolgálnak, ugyanis átvehetjük felettük az irányítást, hogy továbbfejlesszük és -építsük, illetve természetesen megvédjük őket, ha úgy adódik.

A Frontiers ezenkívül más apróságokat is ígér, így például szebbek lesznek a romboláskor és robbanásokkor látott effektek, valamint több és az eddigieknél nagyobb mentésünk lehet majd. A frissítés már az összes célplatformon elérhető.

10.
10.
Ooorky
#4: A játék célja, hogy elvonatkoztass a való élettől és sikerélményed legyen. bethesda fejlesztette ezt tökélyre, pont úgy adagolják az apró sikereket, hogy folyamatos legyen a dopamin termelődése és rákattanj.
Ha a való életben is olyan tevékenységet végzel ami kiváltja ezt akkor rögtön céltalannak és üresnek tűnnek az ilyenfajta programok.
9.
9.
#8: Ejj, mindegy is, az egész kóceráj közepébe kell menni a stáblistáhó azt jóva.

https://coub.com/view/1f1cp0
8.
8.
A Pulyka
#6: A Saggitarius A a tejút galaxis közepe, nem az Euclid-é :D
6.
6.
KopyAti
#5: Talán inkább a galaxis közepére!
(Sagittarius A)
5.
5.
#4: A játék célja, hogy eljuss a naprendszer közepében lévő titokig és közben jól érezd magad. Leginkább azonkak való a cucc, akiket nem érdekel, hogy mi lesz a vége, de közben elvannak.
4.
4.
szenye
Többször nekifutottam már, és látom ahogy évről-évre bővül a játék (és tényleg, le a kalappal a fejlesztők előtt), de még mindig nem tudom, hogy mi a célja, és mit kellene csinálnom. Rohadtul elveszettnek érzem magam a világában. Nem is nagyon játszok vele.
3.
3.
KopyAti
Mi az, hogy nagyobb mentések?
2.
2.
Josi21
Sokat vártak... Cserébe kaptunk egy játékot ami folyamatosan fejlődik. Akár több ezer órát is el vagy vele. Nekem ennyi bőven elég, apropó hol lessz ennek a vége ( sokak szerint félkész) kevés játék adott ennyi szabadságot, felfedezést. Bárcsak a negyedét adná ! :)
1.
1.
Extol
Elérkezett az amit sokan akartak már az elejétől kezdve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...