Kedden érkezik a Lost Planet PC-s demója

  • Írta: Daks
  • 2007. május 11.
  • Hír
Link másolása
Jövő hét elején már PC-n is kipróbálható lesz az Xbox 360 egyik sikerjátéka, Lost Planet: Extreme Condition. A teljes verzió jövő hónapban érkezik.
Jövő hét elején már PC-n is kipróbálható lesz az Xbox 360 egyik sikerjátéka, Lost Planet: Extreme Condition. A teljes verzió jövő hónapban érkezik.


A demó kedden fog felkerülni az internetre, és jó hír, hogy a motort sikerült egy középkategóriás, DirectX 9 támogatású átlag PC-hez optimalizálni. A pontos gépigény egyelőre nem ismeretes, ám a készítők megnyugattak mindenkit, hogy nem kell megijedni, ha valakinek nincs több ezer dolláros masinája. A PC-s demó az Xbox Live-ra is felkerült régi verzió átírata lesz. A játék története szerint az emberiség teljesen felélte a Földet, és új planéta után néz. Ráakadnak az Edn III-ra, ahol a mostoha időjáráson kívül minden adott a teljes jóléthez. A bolygó bogárszerű őslakosai azonban nem nézik jó szemmel, hogy osztozkodniuk kell a területen...

7.
7.
mrbrain30
Nekem azt írja ki hogy "Unsupported pixel shader version 2.0" és erre csak annyit nyomhatok hogy "OK". Aztán kilép. Ez mi?
6.
6.
speed2006
Ha esetleg valaki bemásolja a System32 mappába, akkor biztos fog menni. Mivel ott tárolódnak a Dx dll. fájljai. :)
5.
5.
Varzelhaar
töltsd le az lsó linkröl a d3dx9_33.zip-et.

csomagold ki és másold be a játék könyvtárába(ahova telepítetted)

ha ugyse működik akkor a létező összes mappába másold bele ami a lost planet mappán belül van.

Remélem így menni fog



A link:http://www.m3fe.com/760/
4.
4.
mcwolf
Nem helyi idő szerint 00:00-kor. ha jól rémlik, valahol olvastam,hogy ottani idő szerint 6:00-kor.Hogy ez most Japán idő szerint,azt passzolom.
3.
3.
Daveout
Juhúúú...juhúúú..Már kijátszottam és szeretném ha mindenki tudná ez nem olyan nagyon F*szántos gamma mint képzelitek...az elején még izgi meg új meg minden de aztán....BÓÓÓRING! (szerintem)
1.
1.
skiz0
hüh, ez kellemes meglepetés :)

remélem jól fog futni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...