A Digital Eclipse felújítaná a Marvel vs. Capcom 2-t

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
Egyelőre nem sok jelet láttunk arra, hogy a Disney és a Capcom egymás tenyerébe csapva újabb epizóddal bővítené a Marvel vs. Capcom-sorozatot, a Digital Eclipse csapata azonban erősen lobbizik egy remasterért.

Izgalmas híreket hozott Mike Mika interjúja a GamerHubTV-nél, a Digital Eclipse stúdióvezetője ugyanis egy új reménnyel ajándékozta meg a Marvel vs. Capcom rajongóit. A régebbi játékok felújítására szakosodott csapat fejese elárulta, hogy a közelmúltban felkeresték mind a Capcomot, mind pedig a Marvelt kézben tartó Disney-t azzal az ajánlattal, hogy ők szívesen felújítanák a verekedős játéksorozat egyik legnagyszerűbb darabját, a Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroest.

Nem véletlenszerű egyébként a Digital Eclipse ajánlata, 2009-ben ugyanis már volt dolguk a játékkal. Az akkor még Backbone Entertainment néven futó stúdió tizenkét évvel ezelőtt Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra portolta át a Marvel vs. Capcom 2-t, így gyakorlatilag ők voltak az utolsók, akik fejlesztői minőségben hozzányúltak a játékhoz.

Természetesen csak örülni tudunk Mike Mika és a Digital Eclipse szándékainak (és a játék rajongói is lelkesen fogadták a hallottakat), ez azonban még koránt sem jelenti azt, hogy a remaster valóban el is készülhet. Érdemes ugyanis észben tartani, hogy a címszereplő két franchise két különálló vállalathoz tartozik, és mivel a Disney és a Capcom partnerszerződése már évek óta lejárt, elsőként ezen a szinten kéne újraházasítani a két cégóriást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...