Egy bónuszjáték is lehet az új Castlevania-pakkban

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 23.
  • Pletyka
Link másolása
A Castlevania Advance Collection nem csak a világ legrosszabbul őrzött titkának tűnik, már-már olyan érzésünk van, mintha a Konami direkt a korhatár-besorolásért felelős szervezetekkel végeztetné a marketingkampányt.

Miután az ausztrál, a tajvani és a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet is feltüntette az adatbázisában, lényegében biztosra vehető, hogy készül a Castlevania Advance Collection, amely a sorozat Game Boy Advance-re megjelent epizódjait, így a Circle of the Moont, a Harmony of Dissonance-t és az Aria of Sorrow-t költözteti majd át PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre egy gyűjteményes kiadásban.

Azóta újabb részletek derültek ki a csomagról, a tajvaniak ugyanis frissítették (majd lelőtték) az adatlapját. Így tudtuk meg, hogy a pakkban egy negyedik játék is helyet kapott, méghozzá a Castlevania: Dracula X, amely az eredetileg 1993-ban, PC Engine-re megjelent Castlevania: Rondo of Blood SNES-es változata. Ezenkívül különféle extráknak is örülhetnek majd a rajongók, így a beépített képgalériák mellett olyan kényelmi funkcióknak, mint a visszatekerés lehetősége.

Most már csak be kellene jelenteni a kollekciót: reméljük, a Konami a ma esti Nintendo Directet megfelelő alkalomnak tartja erre!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...