Ismét megmutatták magukat az új Pokémon-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Noha a legutóbbi Nintendo Direct-epizódból kimaradtak, az imént befutott egy-egy előzetes a közeljövőben érkező Pokémon-játékokhoz: mozgásban a Brilliant Diamond & Shining Pearl, és a Legends: Arceus is.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, intenzív hónapokra számíthatnak a Pokémon-rajongók, hiszen november 19-én érkezik a Nintendo DS-es játékokat remake-elő Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl, majd január 28-án landol a boltokban a sorozatot alaposan felforgató Pokémon Legends: Arceus.

Az imént mindkét játék kapott egy-egy előzetest. Fent láthatjátok a remake kedvcsinálóját, ez szót ejt a Pokémon-univerzum okosórája, a Pokétch visszatéréséről, a pokémonokkal előcsalható rejtett mozdulatokról, a poffinokról, néhány ismerős karakterről és arról is, hogy akár meg is sétáltathatjuk majd a derék szörnyecskéinket.

A Pokémon Legends: Arceus esetében is hasonló helyzetjelentésnek örülhetünk: itt a lovaglás, a természetben élő lényeket vigyázó vadőrök, a helyi faluban elvégezhető tennivalók és az úgynevezett "nemes" pokémonok kapják a főszerepet - utóbbiak afféle bossok lesznek majd a játékban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...