TESO - lezárul a Gates of Oblivion története

  • Írta: gorien
  • 2021. november 2.
  • Letöltés
Link másolása
A The Elder Scrolls Online jelenleg futó történetszála a végéhez érkezett. Már csak mi állunk Dagon alattomos törekvéseinek útjában, így ránk hárul a feladat, hogy egyszer és mindenkorra bezárjuk Oblivion kapuit.

Az év elején jelentette be a Bethesda, hogy míg a The Elder Scrolls Online tavalyi, egész évet átívelő története a Skyrimhoz kapcsolódott, addig idén az Oblivionhoz fog. A Gates of Oblivion címre keresztelt történetfolyam a Blackwood kiegészítőben vette kezdetét, a záróakkordokat tartalmazó Deadlandset pedig tegnap óta fedezhetjük fel – erre emlékeztet minket a launch trailer.

A Deadlandsben számos, a The Elder Scrolls IV játékosai számára ismerős területet járhatunk be, de olyan vadonatúj helyszíneket is felfedezhetünk, mint Fargrave sivatagi városa. A kiegészítő húszórányi kalandot ígér a megvásárlóinak, amely során a célunk, hogy megakadályozzuk Dagon terveit. A Deadlands bevezeti az Armory-rendszert is, amely segítségével gyorsan válthatunk a különböző karakterkiosztások között.

A kiegészítő már elérhető PC-n és Google Stadián, míg a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös, illetve Xbox One-os és Series X/S-es játékosok november 16-tól csatlakozhatnak a kalandhoz. Az ESO Plus előfizetői extra költségek nélkül férhetnek hozzá a Deadlandshez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...