Nem biztos, hogy folytatódik a Smash Bros.-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 3.
  • Hír
Link másolása
Egyelőre bizonytalannak tűnik a Smash Bros. jövője, a széria rendezője, Masahiro Sakurai ugyanis egy Famitsunak adott interjúban elárulta, hogy még nem döntötte el, folytatja-e a verekedős sorozatot.

Ugyan három éve már, hogy megjelent a Super Smash Bros. Ultimate, a Nintendo a mai napig nem hagyta magára a népszerű karaktereit egymásnak eresztő sorozat legutobbi felvonását. Folyamatosan kaptuk az újabb és újabb hősöket, hogy aztán most októberben megérkezzen az utolsó harcos is. A névsort végül Sora, a Kingdom Hearts főhőse zárta.

Sajnos egyelőre az is megeshet, hogy ez lesz a sorozat utolsó epizódja, a Famitsu magazinnak nemrég interjút adott Masahiro Sakurai ugyanis épp arról beszélt, hogy egyelőre nem biztos benne, hogy folytatja a munkát a Smash Bros.-sorozattal. Majd megjegyezte, hogy azt sem tudja megerősíteni, hogy ez volt az utolsó tánca a szériával. Később hozzátette, egyelőre nem tudja elképzelni, hogy úgy menjen pihenőre, hogy közben másra bízza a rendezői feladatokat. Ezt máskor már megpróbálta, és nem működött a dolog, vagyis nélküle biztosan nem lesz új epizódja a brawlernek.

Szavai és gondolatai mögött az is meghúzódhat, hogy az Ultimate kifejezetten nagyra hízott projekt lett, amit mint láthatjuk, évekkel később is támogatott még a Nintendo. Sakurai éppen ezért az interjúban le is szögezte, hogy ha mégis jönne valamilyen új epizód, akkor az biztosan nem lesz akkora méretű, mint az Ultimate.

Gondolatait azzal zárta, hogy ha mégis készülne folytatás, akkor le kell ülniük a Nintendóval, hogy megbeszéljék, hogyan tehetik ismét sikeressé a sorozatot.

1.
1.
Ooorky
Hardcore-ok mai napig a gamecube-os verziót tolják, a casual-ok meg ellesznek a mostanival, max az új konzolra majd kiadnak egy deluxe edition-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...