HWSW: Óriásit inflálódott egy év alatt a Black Friday

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 3.
  • Hír
Link másolása
A fogyasztói társadalom ünnepnapjának közeledtével ismét akciókra lehet számítani többek közt a magyar e-kereskedők körében is, ám az idei Black Friday-akciók még akkorát sem fognak szólni, mint a tavalyiak.

Dörzsölgethetik a tenyerüket, akik szketpikusan állnak hozzá az év tizenegyedik hónapját kísérő Black Friday-őrülethez, hiszen bár a kereskedelmi szektorban ezúttal is megjelennek majd az egy-két napig, hétig, netán egész novemberben tartó akciók, de fajlagosan nézve még így is jelentősen drágább lehet a legtöbb termék, mint egy évvel korábban.

Félretéve, hogy bizonyos kereskedői csoportoknak egyáltalán nem érdekük jelentős akciókat indítaniuk, ezért marketingtevékenységükben tudatosan inflálják a Black Friday-hatást, idén több kedvezőtlen jelenség is közrejátszik majd abban, hogy a szektor szereplői - beleértve a legnagyobb e-kereskedőket - mit és hogyan tudnak majd kínálni ebben az időszakban a vevőiknek.

A GKI Digital az Árukeresővel karöltve már most arra hívja fel a figyelmet, hogy drasztikus készlethiányok, áremelkedések sújtják a kereskedelmet, azon belül is kiemelten a műszaki cikkek piacát a koronavírus közvetlen következményeként akadozó ázsiai termelések, valamint a nemzetközi tengeri szállítmányozás lassulása miatt.

Érdekelnek a további részletek? Olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!

14.
14.
Effecta
#9: Ott eddig sosem jártam rosszul
13.
13.
Effecta
#2: Emagnak nem kell black Friday hogy inkorrekt kaka legyen
12.
12.
delphijos
#9: Ja, én kormányt akartam venni, és az AKCIÓ KÖZEPÉN megemelték az árát. Írtam chat-re , egy pökhendi azt írta hogy “hát ez pedig ennyi”, elkezdtem gépelni egy választ, de töröltem, és inkább megvettem máshol több mint egy 10-essel olcsóbban.
11.
11.
manderel
#10: Nekem egy fényképezőt sikerült kifognom tényleg jó áron 2-3 éve az Edigitalnál. Mindig van 1-2 jó ajánlat, amit ki lehet szúrni ha régóta figyeled az árát annak amit meg szeretnél venni, de elég ritka.
10.
10.
TrishtanAG
#8: Tavaly meg is lepődtem, hogy sikerült 95 ezerért vennem egy valójában 120-ba kerülő monitort az emagnál.
9.
9.
Extol
Én rosszul vagyok tőle mikor Csőre Gábor ott nyivákol annak a zöld koboldtakonynak a hangjaként az A*ZA reklámban évi 5 Black F alkalmával
8.
8.
adamsfamily
#1: Múltkor néztem mosógépet.Október utolsó előtti hetében 88 volt,most már 97 ezer.
De ez a Black Friday teljesen hülyítésbe ment át.Már van itthon fekete hét,meg minden szar,de legalább 3 fekete pénteket bejátszanak 1 évben és érdemi akciók nincsenek.
Az Emag például kifejezetten undorító módszerrel csinálja a lehúzást.Ráadásul versenyhivatal büntetése nagyjából a töredéke annak,amennyit keresnek ezekkel az átb*szásokkal.
7.
7.
Ooorky
#6: Csak utána mi szopunk velük, mert bújnak a vasútállomások várótermeibe.
6.
6.
XuChi
#5: Had vegye, majd januárban meg nyekereg hogy nincs pénze a számlákra. Aki önmaga ellensége, buta, agyhalott, az szépen kikopik majd. Megy a híd alá.
5.
5.
markoci555
van pár undorító oldal ami elértéktelenítette az egész értelmét itthon...
iponon pl ott a grafikon, hogy változott az ár, nincs felárazós majd leakciózós átb***ás, minden oldalra kötelezővé tennék egy ilyet
arról meg ne is beszéljünk menyi pénzt fognak most a magyarok kidobni az ablakon a túlértékelt elektronikai cuccokra, mert szét van mindenki ijesztgetve, hogy karácsonyra jó előre kell rendelni, mert a szállítás is akadozik, a chiphiány, drága üzemanyag meg egyéb finomságok mellett... nem igza hogy egy ilyen válságosabb helyzetben sem képesek visszafogni magukat az emberek
4.
4.
Extol
Vegytiszta parasztvakítás az egész, a szomorú az az, hogy azért van még mindig, mert sok ember egyszerűen nem veszi a fáradtságot hogy utánanézzen annak amit venni akar, vagy hogy kövesse a terméket egy ideig, pláne ha amúgy is drága dologról van szó, hanem hagyják magukat átverni rengetegen és a sok nyerészkedő féreg évről évre jól jár, persze hogy lesz jövőre is BF.
3.
3.
DarkCrash
#1: Nálunk a Black Friday egy rohadt nagy átbaszás. Én sose nézem. Teljesen felesleges
2.
2.
Ooorky
#1: Egész évben össze-vissza mennek.
Nyáron vettem egy Lenovo M8 tabletet, gyári tokkal + szállítással 40k-ért emag-on (végül 37k-t fizettem mert mindenkinek adniuk kellett egy 3k-s kupont a tavalyi átveréseik miatt).

Következő héten már tolja a pofánba a reklámot, hogy készletkisöprés nagy akciók.
"Akciósan" önmagában 43k-ért hirdették...
Úgyhogy jövőre is adniuk kell majd kupont :D
1.
1.
JinjeR
Direkt figyeltem az árakat!!
Folyamatosan drágul minden... Egy Redmi 10 pl 20000forinttal drágább mint 3 hónapja
Black fraydaykor meg lehet venni majd leárazva eredeti áron!! Hát nem zseniális???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...