Képeken a törölt Batman: Arkham-folytatás

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 10.
  • Képek
Link másolása
Korábban is láthattunk már kiszivárgott koncepciós rajzokat a soha be nem jelentett Batman: Arkham-folytatásról, de Goran Bukvic művész jóvoltából most újabb csokor kép érkezett a játékból. Ezek Batman ruhájára fókuszálnak.

Évekig keringett a pletyka, miszerint folytatást kap a Batman: Arkham-sorozat. Ebből végül nem lett semmi, sőt, a hivatalos bejelentésig sem jutottunk el soha. Néha azért felbukkannak pletykák, illetve korábban már láthattunk koncepciós rajzokat a titokzatos projektről, de itt meg is szokott állni a történet.

Most sem jutunk előrébb, de az újabb képek legalább kicsit közelebb visznek ahhoz, milyen játékot is kaptunk volna a Warner Bros. csapatától. A koncepciós vázlatokat ezúttal Goran Bukvic, jelenleg szabadúszó művész osztotta meg az ArtStation-oldalán. Bukvic olyan játékok művészeti részein dolgozott, mint a Gears 4 és a Gears 5, a Halo 4, a Tomb Raider, de filmeknél is volt szerencséje közreműködni, mint például a Jurassic World 2 és A galaxis őrzői.

A Warner Bros. Montreal jelenleg a Gotham Knight című játékán dolgozik, ami egy kooperatív módra kihegyezett kaland lesz. A játék valamikor jövőre jelenik meg, és Batman olyan protezsált hősei lesznek játszhatóak benne, mint Batgirl, Nightwing, Robin és Red Hood.

1.
1.
Windrider
Kér érte, a Batman Arkham játékok óriásiak, de végülis az Arkham Knight kerek lezárást kapott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...