Folklore - tündérmesék által inspirált kalandjáték

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony által megrendezett Gamers Day-en új - PS3-exkluzív- kalandjátékot jelentettek be Folklore néven, melyet a Gaia Industries srácai készítenek.
A Sony által megrendezett Gamers Day-en új - PS3-exkluzív- kalandjátékot jelentettek be Folklore néven, melyet a Gaia Industries srácai készítenek.

A tündérmesék által inspirált, meglehetősen sötét hangulatú kalandjáték fejlesztését a legendás Yoshiki Okamoto felügyeli, aki olyan címeket követett már el többek között, mint az Onimusha, a Devil May Cry vagy a Resident Evil. A Folklore az első kalandjáték lesz, mely a PlayStation 3 erősségeit nagy mértékben kihasználja majd.



Története szerint adott egy misztikus város, Doolin. Egy gyilkosság után kutakodva illetve elveszett gyermekét keresve érkezik ide az újságíró Keats és a népmesék gyűjtésével foglalkozó Ellen, akik egy véletlen folytán találkoznak. Együtt kalandozva jönnek rá, hogy Doolin hét, misztikus álomvilágba kaput rejt - gondolom, nem kell részleteznem, hogy hőseinknek mindegyikbe el kell majd menniük, hogy megoldják a fennálló rejtélyeket.






10.
10.
DON GONDOCS
Sikerült beszereznem ezt a remeket, Valami hihetetlen szórakoztató játék, kár hogy nem készült több része.
9.
9.
ellen
Szep-szep csak az a baj ,ha egy idö utan a jatek az idegeidre megy ,mert egyszerüen r....dt nehez akkor tök mindegy,hogy szep,magavalragado vagy nem a környezet.Mar 2 honapja tökölödöm vele naja meg egy jatek sem miatt sem kellett idegdokihoz mennem ,hat nemtom most közel vok hozza....
8.
8.
Trishtan
Hm, nem is azért, de nekem rpg-nek tűnt, mikor tegnap néztem róla a vidiket a GT-n...
7.
7.
Myko Alto
6.
6.
Dajin
'sztakurv@...most hirtelen nem jutott jobb szó eszembe, ez kell
4.
4.
Halfer
Nem is lehetne jobban jellemezni mint egy magávalragadó mesés környezet ötletes fantasy lényekkel, kimondottan tetszik :) kíváncsi lennék még a "sötét hangulata" miatt mélyebb sztori szálakra is
3.
3.
Myko Alto
Én is azt néztem meg :) mostmár vagy harmadszorra :)
2.
2.
fojesz
Abszolút jópofa ötlet, az első trailert érdemes megnézni, mert valami beszar*s. :)
1.
1.
Myko Alto
Nah, erre kiváncsi leszek :) Eléggé szépnek tűnik így első ránézésre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...