A Doctor Who-val crossoverezik az EVE Online

  • Írta: gorien
  • 2022. január 4.
  • Letöltés
Link másolása
Annak ellenére, hogy lassan húsz éve fut az EVE Online, az űrhajós MMORPG kimaradt az elmúlt években egyre inkább népszerű össze-vissza crossoverezésből. Egészen mostanáig.

A CCP Games sci-fi MMORPG-jében, az EVE Online-ban 2003 óta járhatjuk az űr végtelenjét (vagy legalábbis közel nyolcezer csillagrendszert), miközben felfedezőkké, kalandorokká, kalózokká vagy bányászokká leszünk. Január 13-án megejti a cím hosszú fennállásának első crossoverét, méghozzá a hamarosan hatvanadik évét taposó Doctor Who-val.

A BBC népszerű sci-fi tévésorozata a címszereplő Doktor ősellenségeit, a dalekokat adja kölcsön, akik egy vadonatúj területen csaphatnak össze a játékosokkal, amit az időlordok hazája, Gallifrey ihletett. Azok a játékosok, akik túlélik a dalekok elleni harcokat, Doctor Who témájú kozmetikai elemekkel lehetnek gazdagabbak, míg ha elhaláloznánk, akkor is a sorozatra hajazó halálképernyővel találkozunk majd.

Bergur Finnbogason kreatív igazgató szerint nagyszerű év áll az EVE Online előtt, aminek kiváló startja a BBC-vel való kollaboráció, hiszen tisztelettel adózhatnak az olyan sorozatok előtt, amelyek a játékot is ihlették. Ezek alapján lehet, hogy látunk még másféle crossovert is a jövőben?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...