Februárban jön a következő State of Play?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 10.
  • Pletyka
Link másolása
Az iparági bennfentes információk kapcsán mindig jól értesült Tom Henderson arról írt a Twitter-oldalán, hogy a következő hónapban újabb State of Play-műsorral jelentkezik a Sony, ráadásul ezúttal egy egészen nagyszabásúval.

Október végén jelentkezett utoljára State of Play-előadással a Sony, de úgy néz ki, ezúttal a vártnál sokkal hamarabb jön a következő felvonás. A legújabb szóbeszédek szerint ugyanis már most februárban visszatér a Sony saját showműsora, ami ráadásul nagyszabású kiadásnak ígérkezik.


Ez nem lenne meglepő, hiszen hiába nyomja meg az év elejét a Sony - jön a Sifu, a Horizon: Forbidden West és a Gran Turismo 7 is -, rengeteg puskaport nem lőttek még el. Nemrég újabb részleteket tudtunk meg a PlayStation VR2-ről, de bőven lenne még mit mutatni a témában. Ezenkívül ha minden igaz, idén végre megjelenik a God of War: Ragnarök, de állítólag készül a The Last of Us remake-je, illetve a második felvonás multiplayeres kitérője is.

7.
7.
Robilluma
#2: Maradjon csak a seggén Druckmann ott ahol épp van. Az hogy személyedben egy fővel kevesebben fogják megvenni majd a LoU3at, az se őt se mást nem érdekel. Az a sokmillió ember aki képes volt felfogni agyilag h ezt a történetet nem személyesen nekik írták, közvéleménykutatás alapján megtervezve a sztorit azok kb életük játékélményével gazdagodtak. Aki Joelbe szerelmes vagy dicshimnuszt akart az tegyen a falára egy képet róla és hallgassa ahogy gitározik.
Itt látszik hogy a mostani z vagy milyen generáció életében egy könyvet nem olvasott el és fogalmuk nincs a régi és normális világról ahol 'kötelező olvasmányok' léteztek és nem yt videókon nézték meg a lusta és hülye gyerekek a könyveket sűrítve. Ha 5 klasszikus könyvet elolvasnának a mai fiatalok rájönnének hogy nincs olyan h 'szar', csak olyan h 'ez nekem nem tetszik'. Mert nem véletlen hogy a Twist Olivér is kötelező volt, annak ellenére hogy 10 oldalban írja le h vki befordult az utcasarkon, vagy a Nyomorultak, Bűn és bűnhődés stb. nehezebben olvasható könyvek, más és más témákban és mondanivalóval. Pár ilyet elolvasva az egyszerű ember is rájöhet olyan alap dolgokra h van ami értékes és jó attól függetlenül h neki tetszik-e vagy sem. Egyik regény sem véletlenül lett klasszikus. És urambocsá' így van ez a videójátékokkal is. De a mai kis ficsúroknak, tojáshéjjal a seggükön minden játék, film, sorozat amire ránéznek olyannak kell lennie mintha álmikból lopták volna ki.

Ez a duma hogy a LoU első részének sztorijával nem volt baj, az bezzeg még jó volt :DDD Sima road movie-szerűen elmenni A pontból Bbe, majd végjáték. Ez bazmeg kielégítő.
Mennyire fájdalmas emberek léteznek.
6.
6.
KopyAti
#2: Szerintem meg pont hogy nyitva maradt a TLoU 2 vége.
5.
5.
Stark666
3# veszélyes vizekre tévedtèl . Egy videójáték oldalon , olyat írni hogy a last of us első része nem tetszett és unalmas volt neked a sztori . Minden elismerésem a tiéd . :D
4.
4.
koviprog
#3: Sajnos erre csak egy jó válasz van: Te inkább játsz falepkével ;)
3.
3.
DarkCrash
#2: Hogy őszinte legyek én egyik Last Of Us-t se szeretem. Elsővel még Ps3-on játszottam, de meguntam nem kötött le. Így a második részt el is kerültem. Jó játék biztos, de engem nem kötött le se a történet se a hangulat semmi.
2.
2.
nemfontos
#1: Uncharted -nak igazából már a harmadik rész után vége volt, de nyújtottak még egyet a tésztán. Lou -t meg kinyírták a másodikkal... Egyszer majd megpróbálom úgy lejátszani még egyszer, hogy teljesen ignorálom a történetet... nem tudom hogy ez lehetséges -e, ki tudom -e kapcsolni annyira a fejem, hogy megnézhessem még egyszer a tetszetősebb helyszíneket anélkül, hogy érdekelne mi történik... :)
N.D -t kellene kirúgni onnan a fenébe, és egy olyan képességű írót behozni, mint aki az Uncharted első három részét összehozta... (és hogy ne legyek igazságtalan, a lou első része is tetszett, messze jobb a másodiknál)
1.
1.
DarkCrash
Remélem mutatnak új IP-ket és az ND is villant valamit ami nem Last Of Us vagy Uncharted.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...