Free-to-play modellre válthat a Destruction AllStars?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
A Destruction AllStars egyelőre nem a Sony legnagyobb sikertörténete, sőt, nagyon úgy néz ki, hogy a kiadó és a fejlesztő Lucid Games hamarosan mindenki számára ingyenesen játszhatóvá teszik majd a játékot.

A Destruction AllStars az eredeti tervek szerint egy teljes áron megvásárolható játéknak indult, de aztán a Sonynál beláthatták, hogy 70 dollárért senki nem fog lecsapni rá, így helyette két hónapig ingyen megszerezhették a PlayStation Plus előfizetői. Valószínűleg így sem sikerült elérni a kívánt játékosbázist, mert ezután már csak 20 dollárt kértek el a játékért, de a hírek szerint lényegében annyira panganak a szerverek, hogy majdnem minden meccset csak botok ellen tudnak megvívni a játékosok.

Ennek ellenére a Lucid Games nemrég kiadott egy új frissítést a játékhoz, amelyben azt ígérték, hogy finomhangolnak az egyensúlyon és egyéb hibákat orvosolnak. A karbantartás ideje alatt azonban egy rajongó be tudott lépni a címbe, ahol meglepetten tapasztalta, hogy egyes kiírások F2P előtagot kaptak, vagyis jó eséllyel hamarosan free-to-play modellre válthat a Destruction AllStars.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...