HWSW: Beolvaszotta a Note-ot a Galaxy S22-széria

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 10.
  • Hardver
Link másolása
A Samsung tegnap fellebbentette a fátylat a csúcskategóriás Galaxy-okostelefonok legújabb szériájáról, az S22-ről, melynek tagjai a legdrágább kivitelt leszámítva csupán a kötelező köröket hozták - írja a HWSW.

Több hónapnyi spekulációnak vetett véget a Samsung tegnapi "Unpacked" rendezvénye, melyen nem különösebben nagy meglepetésre bemutatkoztak a vállalat idei okostelefon-zászlóshajói, az S22-sorozat három tagja. A készülékekről a tegnapi bemutató előtt gyakorlatilag minden részlet kiszivárgott, így köztük az is, hogy a dél-koreai gyártó az új szériába beemeli a korábban önálló sorozatban létező Note-modelleket is.

Ez utóbbi típust, az S22 Ultrát leszámítva az S22 és az S22 Plus modellek külsőleg a tavalyi modellek szinte szakasztott másának tűnnek. A készülékekben használt kijelzők ugyanakkor már egységesen akár 120 Hz-es képfrissítéssel is üzemelhetnek a tartalomhoz dinamikusan igazodóan. A három új modellt emellett egyaránt felszerelték környezetifény-érzékelővel, mely a színhőmérsékletet és a szaturációs szintet mindig a környezeti viszonyoknak megfelelően alakítja.

A premierre a hónap végén számíthatunk - további részletek a HWSW-n!

8.
8.
delphijos
#6: Milyen nagy "forradalmat" vársz ? Meg mitől "vergődés" ? Már egy ideje tudják a legtöbb dolgot amit kell, csak mindig egy kicsit jobbak / gyorsabbak lesznek. Attól meg nem lesz olcsóbb valami mert csak egy kicsit tud többet mint az előd... Az új BMW-t se adják fillérekért mert az előző tipus is majdnem ezt tudta. Vagy mit vársz ? Azért mert az S21-nél csak egy kicsit jobb, akkor ez legyen 50e ? Nem mindenki ( sőt a többség már nem ) cserél évente, de mindig van egy réteg aki meg pont most fog. Mert mondjuk 3-4 éve vett új telefont.
7.
7.
DarkCrash
#6: Én is azt várom. Akksiban pl lenne mit fejlődni.
6.
6.
GAMEROD
Egyéb forradalmi fejlődés az árukon kívül? Akárki akármit mond, az első okos telefonok voltak forradalmiak, ezek már csak vergődések. Igaz így is találnak rá vevőket.
4.
4.
Ooorky
#2: Redmi Note 8 pro van most, de mocskosul irritál a 2 kezes használat, számomra Lumia 550 volt az ideális...
2.
2.
delphijos
#1: Én is sokáig így gondoltam, aztán nagy nehezen vettem először “nagyobb” ( 7 plus ) telót, és tök komolyan 1 hét volt megszokni. Mondjuk nagyon sok levelet írok telefonról, ha lenne fizikai billentyűzet, talán annyira nem érdekelne, így hogy a virtuális eltakarja a kijelző egyharmadát, örülök a nagy kijelzőnek. De persze nem vagyunk egyformák.
1.
1.
Ooorky
Szörnyű, hogy iphone minin kivül nincs normális méretű telefon a piacon...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...