Dying Light 2 - befutott az első ingyenes DLC

  • Írta: szlav
  • 2022. február 15.
  • Letöltés
Link másolása
Alig másfél hete jelent meg a Dying Light 2: Stay Human, de a Techland csapata máris szélnek eresztette a játék első DLC-jét. Az aprócska ingyenes csomagban egy spéci felszerelés és a hozzá illő fegyver vár ránk.

A Techland előre leszögezte, hogy az első epizódhoz hasonlóan évekig támogatják majd újabb és újabb tartalmakkal a Dying Light 2-t. A játék persze épphogy megjelent, így az első komolyabb sztoribővítményre júniusig várnunk kell, de addig is érkeznek majd különféle kihívások, eventek és apróbb felszereléscsomagok. Az első ilyen kisebb DLC már be is futott: íme, az Authority Pack.

A csomagnak köszönhetően a Dying Light 2 ruganyos lábú túlélői felölthetik a Peacekeepers frakció egyenruháját. A három adagban, február 14-én, február 16-án, majd február 18-án élesedő szett részeit egyértelműen Villendor rendfenntartói után modellezték, az öltözethez járó hatalmas kalapács pedig biztos, hogy jó szolgálatot tesz majd a legvérszomjasabb zombik ellen is. A későbbiekben egyébként még több hasonló csomagra számíthatunk: az úgynevezett Ronin Pack például értelemszerűen egy komplett szamurájfelszerelést tartalmaz majd.

A Dying Light 2: Stay Human PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...