Magyarországra is megérkezett az HBO Max

  • Írta: szlav
  • 2022. március 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Búcsút inthetünk az HBO GO-nak, hiszen megérkezett Magyarországra az azt leváltó HBO Max. A streamingszolgáltatás könyvtárában megtaláljuk az HBO, a Warner Bros., a DC, a Cartoon Network és a Max Originals produkcióit is.

Leköszön az HBO GO, hogy a helyére lépjen a WarnerMedia nagyobb, átfogóbb streamingszolgáltatása, az HBO Max. A mai naptól Magyarországon is elérhető szolgáltatás összesen öt különböző tartalomközpontot vonultat fel, így a felnőttek, gyerekek, film- és sorozatrajongók, illetve a geek-kultúra kedvelői is megtalálják a nekik való tartalmakat.

Az HBO Original címkéje alatt olyan műsorokat találatunk, mint az Eufória, a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése vagy Az aranykor, de a listához hamarosan olyan nagysikerű sorozatok is csatlakoznak, mint a Trónok harca, az Utódlás vagy az Esttowni rejtélyek. Eközben a Max Original olyan sorozatoknak ad otthont, mint A farkas gyermekei, a Szerelemre tervezve, a Tizenegyes állomás, az Egyetemista lányok szexuális élete vagy a Hack - A pénz beszél.

Eközben a Warner Bros. tartalomközpontjában olyan filmcímek kapnak helyet, mint a Dűne, a Mátrix: Feltámadások vagy a Mad Max: A harag útja, a szuperhősök rajongóinak azonban a DC saját hubját tudjuk ajánlani - ez lett többek közt az Igazság Ligája, az Aquaman, a Wonder Woman és a Joker otthona is. Ami pedig a rajzfilmeket illeti: a Cartoon Network tartalmai is saját tartalomközpontot kaptak - itt olyan sorozatokat nézhetünk, mint a Scooby Doo vagy a Tini titánok, harcra fel.

Korábban már beszámoltunk róla, de érdemes ismét megemlítenünk, hogy az HBO és az HBO Max kínálatában érdemes keresnünk a Sony-filmeket is. A Sony Pictures Television és a WarnerMedia megállapodása nyomán a Venom 2, a Pókember: Nincs hazaút, az Uncharted és a hamarosan érkező Morbius is az HBO Max címeit erősíti majd.

Ami pedig az árazást illeti: a normál havidíj 2390 forintba kerül majd, akik azonban március 31. előtt regisztrálnak, vagy már meglévő HBO GO-előfizetők, azok 1590 forintos havidíjjal használhatják a platformot. Emellett azok is jól járhatnak, akik hosszabb távra terveznek, az HBO Max ugyanis bevezet egy olyan 12 hónapos hozzáférést is, amelyért csupán nyolc hónap árát kell kicsengetnünk.

17.
17.
crytek
Hm feliratos oldalon került most fel sok subrip mögötte HBOgo megjelöléssel.Mondom remek nem kell torrentezni adjuk a maxon a listámba a filmeket és elképedve látom nincsenek fent a maxon...:( Why?
16.
16.
nemfontos
#15: Pedig az egyetlen szekció volna amit érdemes nézni.
15.
15.
zoli12i
#1: Elfújta a szél az fent van.
Gondolom a Bond filmek jönnek nem sokkár, mert a Go-n fent volt az összes.
A régi filmekre meg én is kiváncsi vagyok, mert külföldi Maxon állítólag külön ilyen kategória van egy csomó filmmel. Állítólag itthon jó darabig nem lesz ilyen.
14.
14.
nemfontos
#10: Szerintem ionizált... :)
13.
13.
Josi21
#8: Bölcs nem lehetsz csak úgy a vak semmibe. Bölcs attól leszel és válsz bölcsé, ha van tapasztalatod, neked nincs, így nem lettél bölcs. Pedig bölcs dolog lenne. ;)
12.
12.
crytek
#11: Simán kellett csak belépni úgy már engedte... ha a telenoros [Yetteles] "összekötést" akartam (mivel azon keresztül kaptam anno) úgy nem engedi. De most már jó

Várom a Batman-t :)
11.
11.
Kovbaj
#9: Na az egy érdekes történet.
10.
10.
Kovbaj
#8: Régi vágású ember vagyok. Retro tudod. Pedig van azért az Hbo kínàlatàban ami szerintem szemét, de azért találni is lehet jó filmeket.
9.
9.
crytek
Aki telo előfizetéshez volt HBO GO-s az be tudott lépni a Maxba?
8.
8.
Jarl Balgruuf
#1: Azokban sok a toxikus maszkulanitàs, nincs poc és lgqbtia+ reprezentáció,miért akarnà bàrki ebben a bölcs, felvilágosult 2022ben ezeket nézni?
7.
7.
csoki0619
#5: Viccet félretéve, rengeteg hiányosságot pótoltak a kezelőfelület frissítéssel. Tény, nem hibátlan, de azokat majd "patch"-elik idővel.
6.
6.
csoki0619
#5: Igen, csak szerinted. :-)
5.
5.
Rókalesőcipő
Csak szerintem jobb a régi kezelőfelület?
4.
4.
szekeres91
#1: Az sem elhanyagolandó, hogy itt a 4K benne van az alap szolgáltatásban (egyes filmek esetében), míg a Netflix-nél csak plusz pénzért lehetséges. jelenleg kb. 1000 film 400 sorozat található a platformon, ami azért nem rossz, ráadásul mint Shifty is írta, folyamatosan érkeznek majd a tartalmak.
3.
3.
Shifty
Fokozatosan bővül majd a kínálat, így nem kizárt, hogy a jövőben változni fog a helyzet.
2.
2.
Kovbaj
Kösz, hogy szóltatok.
1.
1.
Kovbaj
Sajnàlatos, hogy a klasszikus filmeket nem tették elérhetővé Magyarországon. Ben Húr, Elfujta a szél stb . 007 filmek detto. Vannak azért jó filmek is, de azért ez nem túl jó elöjel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...