Újabb pletykák az X360-as Metal Gear Solid 4-ről

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Alig történt másfél hete, hogy a Konami hivatalosan is bejelentette: a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PS3-exkluzív cím lesz. Punktum. Ennek ellenére...
Alig történt másfél hete, hogy a Konami hivatalosan is bejelentette: a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PS3-exkluzív cím lesz. Punktum. Ennek ellenére...

Ugrás a galériához

Ennek ellenére a Super Play névre hallgató svéd magazin hivatalos, Konami-s forrásokra hivatkozva számolt be az esetleges Xbox 360-as portról. Az átirat 2008. végén kerülne boltokba a tervek szerint (a PS3-as verzió március végén látja majd meg a napvilágot), s számos extrával - exkluzív küldetésekkel, fícsörökkel - várná a rajongókat.
13.
13.
user1
Nyugalom emberek. Mire ez a játék elkészül, már sokkal kedvezőbb áron lehet majd ps3 -at venni. Vagy ha nem, akkor egyáltalán nem lehet majd kapni..:)
12.
12.
X PS3 Rics X
Szerintem box360 -ra nem fog kijőnni.....
11.
11.
Dmr
semmi értelme hogy az összes játék multiplatform legyen, kapnánk egy csomó középszerű játékot ami nem használja ki teljesen a gép adottságait, ha minden multi lenne akkor minek ennyi konzol!? az hogy több konzol van a piacon számomra azt jelenti hogy választhatok ízlésem szerint, és ezért van szükség több és mégtöbb exkluzív címre! mellesleg jól olvastam hogy a 360as porthoz mindenféle extrák járnának?
10.
10.
Dakkon
'oszt nem mindegy má'n? komolyra: szerintem ez az egész exkluzivitás egy nagy "szar". végülis ki szívja meg ezt az egészet? már megint mi! azaz a vásárlók, akik ha szeretnénk ezzel azzal játszani meg kell venni 3 konzolt+1 gépt. ki jár jól? persze h a gyártók. mi meg acsarkodunk h "huh ez most itt exkluzív , ez most ott". én annak örülök a legjobban ha egy gamma minden platformra kijön, mert ott nincs gondd és mindenki boldog, happy ....csak lehet h a konzolgyártók nem.
9.
9.
Adaren
PC-re is! A 3. is rész eszméletlen jó volt kár hogy csak PS2-re adták ki :(
8.
8.
Gabe-18
MGS4 jöhet.

Bár én egy God of War 3-nak jobban örülnék,de hát az nyilván kizárt mert az Sony fejlesztés.

Inkább cseréljenek,Halo 3 megy Ps3-ra, GoW3 meg X360-ra... :-)
7.
7.
nimat16
6.
6.
Utys
Crisis: most mégis, miért nem örülnél neki? ...



PC-re is jöhetne esetleg (természetesen a hárommal együtt :D)
5.
5.
fojesz
2: Azért a Tekken 6 miatt még érdemes. (Még. :))
3.
3.
Ca$h
NAGYON ÖRÜLNÉK NEKIJE! :)
2.
2.
air 2
Hát ez durva lenne.Ha a MGS4 is megjelenne X360-ra,akkor tényleg nem lesz értelme PS3-mat venni.
1.
1.
SWBF2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...