Ray tracing- és HOTAS-támogatást kapott a Chorus

  • Írta: szlav
  • 2022. március 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Chorus szélsebes űrcsatái eddig is remekül festettek, de a sugárkövetésnek köszönhetően mostantól még látványosabb lesz Nara kalandja. Emellett a keményvonalas fotelpilóták is örülhetnek egy fontos újdonságnak.

Habár a Chorus valószínűleg nem fog visszaköszönni az év játéka-listákon, kár lenne tagadni, hogy a Fishlabs nagyszerű munkát végzett mind a játékmenet, mind pedig a látvány tekintetében. Az utóbbit pedig mostantól új szintre emelhetik az újgenerációs konzolok vagy az erősebb PC-k tulajdonosai, a játék legújabb ingyenes frissítésével ugyanis megérkezett a ray tracing opciója, amely a stúdió leírása szerint sugárkövetéssel teszi életszerűbbé az összes tükröződő felületet. Ezenfelül PS5-ön teljeskörű támogatást kap a DualSense kontrollerek adaptív ravasza és haptikus rezgés funkciója.

A PC-s verzió is megkapja a saját ray tracing opcióját, de a játék mostantól támogatja az NVIDIA DLAA élsimítási megoldását is. Végezetül pedig a HOTAS-támogatás. Habár határozottan kijelenthetjük, hogy a Chorus távolról sem egy repülőszimulátor, örülhetnek azok, akik mégis teljes botkormányos felszereléssel szeretnék megzabolázni Forsa hajtóműveit.

1.
1.
adamsfamily
Pár hete kezdtem el.Szerintem nagyon jó lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...