Éveket kell még várni a Ubisoft Star Wars-játékára

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 24.
  • Pletyka
Link másolása
Tom Henderson legújabb bejegyzése szerint még nagyon messze van a Massive Entertainment fejlesztésében készülő nyílt világú Star Wars-játék megjelenése. Információi szerint egészen 2025-ig kell majd várnunk rá.

Tom Henderson nemrég arról számolt be, hogy tudomása szerint a Ubisoft körülbelül húsz címmel kapcsolatban készül valamilyen bejelentésre. Az akkor tárgyalt játékok között azonban nem szerepelt a francia kiadó még tavaly beharangozott nyitott világú Star Wars-játéka, amit a Massive Entertainment stúdiója fejleszt.

Henderson később elárulta, hogy azért nem említette a játékot, mert annak megjelenése annyira távoli, hogy egyelőre felesleges is beszélni róla. Belsős információi szerint a Snowdrop Engine hajtotta játék leghamarabb 2025-ben jelenhet meg, és akkor még nem is számoltuk bele a halasztásokat.

7.
7.
Zisten
Mit tökölnek annyit? Csak egy Assassin Creed-re kell ráhúzni egy SW skint. :)
5.
5.
Nothing
Ha már Ubi, egy nem túlzottan komoly hangvételű, Far Cry féle magányos hősös/antihősös Star Wars FPS-t el tudnék képzelni a Blood Dragon mintájára. Lehetne fénykardot lopni jediktől, ewokokra vadászni, wukikat nyúzni, a rádiótornyok helyett lépegetőket kéne megmászni, meg ilyenek.
3.
3.
Nate Hope
Még így is előbb fog megjelenni, mint a Quantic Dream SW-játéka.
1.
1.
Daniel21
Majd PS6 meg Xbox Series Y nyitó címe lehet x)
A következő The Last Guardian? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...