A Tomb Raider-csapatban a Days Gone rendezője

  • Írta: szlav
  • 2022. április 6.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Nagyszabású toborzásba kezdett a Crystal Dynamics csapata, melynek keretei közt náluk kötött ki a Days Gone egykori direktora, Jeff Ross is. Az úriember valószínűleg az új Tomb Raider fejlesztésén dolgozik.

Jeff Ross nem rejtette véka alá az elégedetlenségét, amikor a remek számokat produkáló Days Gone eredményeit csalódásként könyvelte el a Sony. A nyílt világú zombis játék igazgatója 2020-ban el is hagyta a Bend Studio csapatát, egészen mostanáig azonban nem tudhattuk, hogy hol folytatja a pályafutását. Ross Twitteren jelentette be, hogy a Crystal Dynamics stábjához igazolt, mint dizájnigazgató, ugyanezzel a lendülettel pedig arra is felhívta az emberek figyelmét, hogy a Crystal Dynamics számos nyílt pozícióval várja az álláskeresőket.

Habár Ross nem árulta el, hogy pontosan miféle projekten dolgozik a stúdiónál, igen valószínű, hogy az új Tomb Raider-játék fejlesztésében segédkezik majd. Az Epic Games tegnapi Unreal Engine 5-ös bemutatója kapcsán tudhattuk meg, hogy a Crystal Dynamics már javában készíti Lara Croft legújabb kalandját, ráadásul ehhez a frissen kiadott játékmotort alkalmazzák.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...