Hello Neighbor 2 - itt a béta és a premierdátum

  • Írta: szlav
  • 2022. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Jókora csúszás érte a Hello Neighbor folytatását, de a tinyBuild csapata ma végre leleplezte a hivatalos megjelenési dátumot. A szomszédságot azonban ennél korábban is felfedezhetjük, a béta ugyanis már ma élesedett.

A tinyBuild eredetileg 2021-re ígérte a Hello Neighbor 2 megjelenését, a játék azonban csúszott... nem is keveset. A stúdió ma bejelentette, hogy a végleges változatot idén a Mikulás hozza: december 6-át érdemes bekarikáznunk a naptárban - már ha nem ment el a kedvünk az első rész után. Mr. Peterson sötét titkait azonban ennél korábban is felfedhetik a legnagyobb rajongók (vagy legalábbis megpróbálhatják), ma ugyanis elstartolt a játék zárt bétaverziója, amelyhez az előrendelők kaphatnak hozzáférést.

A Hello Neighbor 2 története az első rész eseményei után veszi fel a fonalat, ezúttal azonban egy vadiúj főhős, Quentin személyében fedezhetjük fel Raven Brooks titkait. A fiatal újságíró azért érkezik a kisvárosba, hogy utána járjon az elveszett gyermekek ügyének, innentől pedig csak rajtunk áll, hogy a főszereplőnk sikerrel jár-e. Habár a történet adott, érdemes megemlíteni, hogy a ma induló béta nem tartalmaz majd spoilereket, ez ugyanis egy külön szcenárió, amelynek nem sok köze lesz a fő történetszálhoz - a bétában inkább a nyílt világra és a játékmechanikákra esik a hangsúly.

Ahogy tehát említettük, a Hello Neighbor 2 december 6-án jelenik meg. A játék PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhető lesz, ráadásul a premier napján csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...