Capcom Arcade Stadium - úton a második felvonás

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan újabb felvonással jelentkezik a Capcom Arcade Stadium, amely az elődjéhez hasonló üzleti modellben kínál egy nagy adag retró játékot. Az ingyenes ízelítőt a SonSon szolgáltatja.

Jó pár szivárgást követően a Capcom megerősítette, hogy érkezik a Capcom Arcade 2nd Stadium, amely harminckét klasszikus játékot vonultat majd fel PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchem. Céldátumunk még nincs, de egy korábbi leak alapján július 22-ét lőhette be a kiadó.

A pontos játéklista még nem ismert, de az biztos, hogy a kollekciót olyan konstrukcióban szerezhetjük majd be, ahogy az elődjét is: egy játékot ingyenesen letölthetünk majd (ez a SonSon lesz ezúttal), a többi címet pedig különféle csomagokban vásárolhatjuk meg - vagyis nem feltétlenül kell a teljes pakkra befizetnünk.

A cég emellett bejelentette, hogy a Three Wonders ajándékba jár majd a Capcom Fighting Collection előrendelőinek és korai vásárlóinak.

1.
1.
Nothing
Minőség és körítés terén nagyon jó a Stadium, de szerintem nagyon túl van árazva. Ezeket a játékokat 2 kattintással ingyen lekapod netről, így nem sok embernek éri meg 2-3 eurós darabáron (esetleg csomagban a többszöröséért) megvenni. Maximum kényelmi szempontból + az extrákért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...