Ingyenes néhány Bethesda-klasszikus a Steamen

  • Írta: gorien
  • 2022. április 27.
  • Akció
Link másolása
A Bethesda.net Launcher lelövésével a Bethesda elkezdte a Steamre költöztetni néhány korai játékát is. Ezek közül hármat ráadásul ingyen kaparinthatunk meg.

Két héten belül végleg bezárja kapuit a Bethesda.net Launcher: mától május 11-ig van ideje az alkalmazás felhasználóinak, hogy átköltöztessék könyvtárukat a Steamre. Ezzel együtt persze maga a Bethesda Softworks is költöztet, hiszen az eddig saját hatáskörben elérhető játékait is átteszi a Valve áruházába: öt klasszikus például most vált először elérhetővé ott, amelyekből három ráadásul ingyenes jelenleg.

A The Elder Scrolls-sorozatot 1994-ben megkezdő Arena, annak folytatása, a Daggerfall, illetve a 2003-ban megjelent Wolfenstein: Enemy Territory azok a játékok, amelyeket költség nélkül adhatjuk hozzá gyűjteményünkhöz – hogy ez ideiglenes akció vagy örökre megmarad a lehetőség, azt egyelőre nem jelzi semmi. Két korai The Elder Scrolls-spinoff, a The Elder Scrolls Adventures: Redguard és az An Elder Scrolls Legend: Battlespire pedig hat-hat dollárért került fel a Steam kínálatába.

2.
2.
Heldengeist
1.
1.
Ooorky
Enemy Territory mindig is ingyenes volt, konkrétan az volt a legelső online játék amit toltam :D
Már jó ideje ET: Legacy vette át a helyét azok között az őrültek között akik még időnként előveszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...