Hatalmas űrszörnyekkel erősít a No Man's Sky

  • Írta: szlav
  • 2022. május 25.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb izgalmas frissítéssel bővült a No Man's Sky. A Leviathan Expedition résztvevői egy különös időhurokban ragadva ismerkedhetnek meg a galaxis óriási űrbálnáival.

Valaki küldje el vakációra a Hello Games csapatát! A No Man's Sky legújabb tartalmi frissítésében ismét egy csillagközi expedícióra indulhatnak a kalandorok, a történet azonban kapott némi roguelike-csavart is. A játékosok ugyanis ezúttal egy rejtélyes időhurokban találják magukat, melynek titkait csak együttes erővel fedheti fel a közösség.

Az update azonban tartogat ennél nagyobb furcsaságokat is: a címben is szereplő leviatánokat. A hatalmas űrszörnyetegek látszólag a semmiből érkeztek a No Man's Sky galaxisába, de mérget vehetünk rá, hogy nem most látjuk őket utoljára, hiszen a frissítéssel élesedő eseménysorozat fő jutalmaként örökbe is fogadhatunk egy ilyen bestiát - bizony, a leviatánok élő anyahajók lesznek!

A fentiek mellett a Hello Games tett egy rövid helyzetjelentést a régóta várt Nintendo Switch-verzióról is. A hírek szerint a fejlesztőbrigád már a legvégső simításokat végzi a hibridkonzolra szabott porton, így az újabb és újabb frissítések mellett nyáron erre is lesz okunk várni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...