SGF 2022: The Last of Us: Part I - ilyen volt, ilyen lett

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 10.
  • Videó
Link másolása
Tegnap végre hivatalosan is megerősítették, hogy készül a The Last of Us első részének remake-je, az internetet pedig el is lepték az összehasonlító videók, amelyek a remasterelt és az új kiadást állítják egymás mellé.

Talán furcsának tűnhet, hogy a PS4-es remaster után még egy remake-et is kap a The Last of Us, pedig a PS5-re és PC-re készülő The Last of Us: Part I tényleg látványos fejlődést ígér a játékosoknak még a 2014-es kiadáshoz képest is. Ahogy az újrázást bejelentették, az internetet máris ellepték az összehasonlító anyagok, amelyek egymás mellé állítják a két változatát - alább az amerikai IGN videóját leshetitek meg:

Ahogy azt a címe is sejteti, a The Last of Us: Part I a második rész grafikai szintjére hozza fel az eredeti játékot, és a bejelentésből az is kiderült, hogy a játékmenet, az irányítás és a hozzáférhetőség terén is ígér változásokat. A remake 70 dollárba kerül majd egyébként, első körben pedig PlayStationre fut be szeptember 2-án - a PC-s port egyelőre nem kapott premierdátumot.

Nem ez volt egyébként az egyetlen The Last of Us-hírünk a minap, hiszen szó esett a franchise multiplayer mellékágáról és az HBO-féle sorozatról is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

7.
7.
Jarl Balgruuf
Látom Ellie arca retrospektív goblinosítàst kapott.
6.
6.
crytek
#5: Mivel az konzolon sem volt ez magyar így 100 % hogy ez se lesz az. De ha csak a grafikához nyúlnak a storyhoz nem akkor az elkészültagyarítás átültethető lesz ha a fájlszerkezet engedi
5.
5.
JinjeR
A magyar felirat meg gondolom lemarad...
Az a baj hogy megint meg fogom venni mert imádom mindkét részét! :D
4.
4.
Norbiii
Vegig jatszottam a Part II-ot, utana elkezdtem ismet az elso reszt. De lehet nem folytatom, kivarom a felujitottat.
3.
3.
momant
Nekem bejött a kettes sztorija is. Sztem csomó gondolat volt benne a leszbótémától függetlenül. Simán el lehet vonatkoztatni attól.
2.
2.
nemfontos
Egyébként a történet nagyon jó. Bár amikor a dlc rol állítja valaki hogy fantasztikus azt nem értem. Két kislány sétál kicsit és kiderul hogy lezbik. Na bumm. Ebbe semmi fantasztikus nincs. A bloodborne dlc je hatalmas tartalmas és szórakoztató. Az megerdemli a dicséretet. De a left behind semmiképp.

A második rész pedig technikai szempontból mesteri játék de a történet hulladék. Azt nem tudom negbocsajtani. Igyekszem elfelejteni hogy ezt tették.
1.
1.
nemfontos
Hát ez egy nagy semmi. Nyilván az újaknak szól de a régiek számára teljesen felesleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...