PlayStation 5-re is ellátogat a Cloudpunk

  • Írta: gorien
  • 2022. július 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Cloudpunk hangulatos, esőáztatta, cyberpunk metropolisza hamarosan új (neon)fényben ragyoghat: az Ion Lands egy hónap múlva PlayStation 5-re is kiadja a játékot megszépítve.

Az Ion Lands két éve dobta piacra a Cloudpunkot, amiben egy összeomlás szélén álló, cyberpunk metropolisz utcáit vesszük a nyakunkba csomagszállító futárként – ám hamar megtapasztaljuk, hogy egy igazán végzetes éjszakát választottunk a munkába állásra. A játék azóta előző generációs konzolokra is megjelent, illetve egy nagy sztorikiegészítőt is kapott.

A fejlesztőstúdió a héten bejelentette, hogy PlayStation 5-re is leszállítja a Cloudpunkot, amit természetesen hozzáigazítanak a next-gen konzol erőforrásaihoz is. Hatvan fps mellett futó 4K-s felbontást kapunk, feljavított fény-, köd- és esőeffekteket (az esőcseppeket ráadásul a DualSense kontrolleren keresztül a tenyerünkön is érezhetjük), gyorsabb töltést, illetve ez lesz az első alkalom, hogy a belsőnézetes mód is játszható lesz a PC-n kívül.

A csapat egyébként egy másik játékon is dolgozik: egy életszimulátor formájában is felfedezhetjük a Cloudpunknak is otthont adó óriásvárost, Nivalist.

3.
3.
crytek
#2: Akkor csoda történt... Sajnos nem minden game-ben marad meg a felirat ami pc-n magyar :(

Pl Chernobylite, Close to the Sun
2.
2.
KopyAti
#1: Ps4 en volt magyar nyelv. Engem inkább az érdekelne, hogy a dlc kijött már konzolra is?
1.
1.
crytek
És gondolom a jóféle nagy nagy céges konzolos szokás szerint a már játékban hivatalosan is létező magyar felirat ismét kikerül mire elér a konzolra....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...