Érkezhet a családi Xbox Game Pass-előfizetés

Link másolása
Az új előfizetői rendszerben akár öt fő is hozzáférhet egy Game Pass-előfizetés teljes tartalmához - ideális lesz nagyobb családoknak.

A korábbi híreszteléseknek eleget téve tegnap a Microsoft az Xbox Wire oldalán jelentette be, hogy két régióban elérhetővé válik egy új Xbox Game Pass-előfizetői modell, mellyel egy előfizetéshez akár öt ember is hozzáférhet, így az ideális lehet nagyobb családok számára. Egyelőre csak Kolumbiában és Írországban érhető el az új konstrukció.

Nem lesznek korlátozások a platformokat illetően, ugyanúgy elérhetik majd a tagok konzolról, felhőről vagy PC-ről is a tartalmakat. Az árazásról a PC Gamer szállított információkat, az öt főre szóló családi Xbox Game Pass-csomag havonta 30 dollárba fog majd kerülni, vagyis kétszer annyiba, mintha csak magunknak fizetnénk elő. Egyelőre csak a fent említett két régióban érhető el a szolgáltatás, és csak az Xbox Insiders program keretén belül - a Microsoft még nem jelezte, hogy más régiókban is elérhetővé teszi-e a későbbiekben az új előfizetési modellt.

8.
8.
Ooorky
Azért ezt a szintet már ne...
Családot/magánéletet ne egy gamer oldalon tárgyaljátok, főleg ne így.
5.
5.
Őrnagy
#2: Köszi A Választ! (érted : A Válasz...)
4.
4.
Őrnagy
#3: Jó, de én gondolok a gyerekeimre és a barátokra is ;)
3.
3.
crytek
Maradok a jól bevált 556ft/hó megoldásnál nincs ok váltani erről. Ez az az összeg ha hónapokig nem tolok semmit (ami sose fog előfordulni) akkor is megéri.
2.
2.
negyven2
#1: A családi csomag igazán a legmegfelelőbb név rá, hiszen maga az MS is úgy adta ki az erről szóló hírt, hogy az előfizetésedhez, akár 4 barátot is hozzáadhatsz. Tehát ez inkább Buddy Pass, mint Family Plan. Annyi a megkötés, hogy ugyan abban az országban kell a tagoknak lenni!

Az Írországi ára €21.99 egy hónapra. Ott a sima GPU €12.99, vagyis ha arányokat nézünk akkor ez inkább $25, vagy ha a hazai árral nézzük az arányt, akkor olyan 7 090 Ft/hónapra jön ki.

Ami még megkötés, hogy a tagoknak nem igazán lehet saját előfizetésük (lehet de nem számít bele). Illetve a meglévő GPU előfizetést azt átkonvertálja (1 hónap GPU az 18 nap-ot fog érni ebben).

És ugye minden bent lévő tagnak teljes értékű Game Pass Ultimate előfizetése lesz. Kérdés, hogy működni fog-e a Home is, mert akkor igazából akár 10 felé is mehet az előfizetési díj. Igaz ez esetben csak a Gold/konzol Game Pass és EA Play ami működni fog azoknál akik valaki GPU-ját használják.
1.
1.
Őrnagy
És ellenőrizve lesz valahogy a családtagság? Ha én pl, apaként, Ausztriában vagyok, de van egy lányom Miskolcon és egy fiam Kecskeméten, akkor tudjuk ezt használni? Mert a Netflixnél ez működik, de a Spotifynál nem. Kíváncsi vagyok, hogy fog ez alakulni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...